Segitesz megtalálni ezt a képet?
Figyelt kérdés
Nem olyan rég találtam véletlenül egy képet az interneten amit magamra szerettem volna tetováltatni.A Hip Hop 4 eleme volt rajta kb ilyesmi lehetett : [link]
Szóval csontvázak voltak az alakok.Arra szeretnék mindenkit kérni hogyha van ilyen hasonló képe akkor linkelje be.Köszönöm.Jutalom jár a megtalálónak!
2013. dec. 16. 01:44
1/10 A kérdező kommentje:
azt kihagytam hogy a kép véletlen törlődött :D
2013. dec. 16. 01:45
2/10 anonim válasza:
Ha a kép véletlen törlődött a gépedről és még nem túl rég, akkor az még ott van, csak te nem látod már, és visszakereshető. Törléskor ugyanis nem történik semmi, csak a gép átírja a file (általában) első karakterét valami másra, pl. "széptáj.jpg"-ből csinál ".zéptáj.jpg"-t, de az attól még ott marad. Akkor tűnik el, ha speciális programmal törlik, vagy ha valami felülírja. Vannak helyreállító (recover) progik, amik direkt erre vannak, hogy előszedik a törölt fájlokat. pl egy: a Piriform.com-nál a Recuva. Ez magyar nyelvű is és jó.
3/10 A kérdező kommentje:
köszi a választ hasznos volt,csak az a baj hogy format áldozata lett.
2013. dec. 16. 15:06
5/10 anonim válasza:
A format ellen sajos nincs gyógyszer. Érdemes mindig biztonsági mentéseket végezni. Ma már az ún. "felhőbe" (cloud) is fel lehet lőni, így nem kell hozzá lemez, és bármikor bárhonnan adott a hozzáférés a dolgaidhoz.
6/10 A kérdező kommentje:
# 3/5 sajnos nem!ez is adja de mégsem az igazi
2013. dec. 30. 21:41
7/10 A kérdező kommentje:
# 5/6 köszönöm szépen a jótanácsot meg minden de a képet akarom :D
2013. dec. 30. 21:43
8/10 anonim válasza:
Egész alakos csontvázak voltak? Hány darab volt a képen? Valami különleges volt-e rajta,amiről fel lehet ismerni? Al oldalon találtad ,vagy fő böngészőbe? Mire emlékszel? Miket nézegettél? Írd ezeket le vagy ami eszedbe volt amikor a képet véletlen megtaláltad! Akkor talán jobban tudok segíteni.
9/10 A kérdező kommentje:
egész alakosak voltak.4darab volt a képen.bő cuccokban voltak,talán mindegyiken volt fullcap.dyse one és og abel képeket,ruhákat néztem.aztán valahogy véletlenül akadtam rá de hogy ki készitette nem emlékszem.talán valami pólón volt.próbáltam ugyanigy megkeresni de nem találom :(
2014. jan. 6. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!