Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Segítesz megtalálni a stílusom...

Segítesz megtalálni a stílusom? :D

Figyelt kérdés
19 éves srác vagyok és nem igazán találom meg az öltözködésben a stílusom. Alacsony és vékony vagyok, szóval elég nehezen találok magamnak ruhákat, és nem tudom, hogy inkább a sportos, vagy az elegáns stílus állna jobban. Tudom nehéz így segíteni... az elegánsabb stílus jön be, ahol igencsak megnő az önbizalmam, de ugyanakkor túlzott komolyságot sugall... szóval valahol a kettő között kellene, de nem igazán találom a helyem, hogy milyen ruhákat vegyek. Köszönöm a válaszokat, ha valaki tud segíteni.
2011. okt. 17. 16:57
 1/7 anonim ***** válasza:
talán sötétebb farmetok, és bővebb ingek. próbáld ki:)
2011. okt. 17. 17:02
 2/7 Niburta ***** válasza:
100%

Ötvözz két stílust:próbálj a sportosan elegáns lenni.

Most hirtelenjében ezt találtam példának:

[link]

2011. okt. 17. 17:06
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi, az a baj, hogy az ingekben nagyon jól érzem magam, csak vékony vagyok és picit lógnak rajtam :S
2011. okt. 17. 17:06
 4/7 A kérdező kommentje:
húúú na ez a mellényes inges összeállítás egész jónak tűnik :)
2011. okt. 17. 17:07
 5/7 Niburta ***** válasza:
Ellensúlyozni tudod, hogy vékony vagy, ha világosabb színű holmikat választasz, illetve ha mintás, akkor keresztben csíkos.
2011. okt. 17. 17:14
 6/7 anonim ***** válasza:

pont azért jó amit az előttem szóló linkelt,mert nem leszel olyan vékony.am meg nem kell tapadnia az ingnek az jó,ha lezser.Több variációt is lehet...pl felveszel egy pólót és rá egy inget,de ne fehéret ,h túlzott komolyságot sugalljon csak valami laza nem tudom mik vannak most a férfi üzletekben de pl kockásat [link]

[link]

2011. okt. 17. 17:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Képpel együtt szívesen segitek, hogy lássam az alkatod ha nem akarod itt publikálni akkor privátban is segítek szivesen.Ezzel foglalkoznék a jövőben..Most még csak pár divatbemutatón vagyok túl:)
2011. okt. 17. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!