Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Valami ötlet hogy szerezhetném...

Valami ötlet hogy szerezhetném meg amit szeretnék?

Figyelt kérdés

Tudom hogy valószínűleg rossz kategória de nem tudom hova illik... Jelentkeztem egy nyereményjátékra. (Hol máshol mint a facebookon..) A nyeremény egy 4 órás tetoválás, amivel a nagymamámat szeretném meglepni. 3 hete kórházba került, azt hittem ott marad. :( Borzasztóan megijedtem, és ez rá ébresztett arra hogyha valamit tetováltatok akkor azt az ő tiszteletére teszem. Ő nevelt fel engem, egy nap is kevés lenne felsorolni mennyi mindent tett értem és másokért. Viszont van egy bökkenő, amihez a segítségeteket kérném. A játékot úgy tudom megnyerni hogy lájkokat gyűjtök. Akinek a legtöbb van, az nyer. Elég kicsinyes dolog, és abszolút nem vagyok ez a lájkéregetős, nyereményjátékos típus de most olyan dolgot kaphatnék, amit nagyon szeretnék. A lényeg:

Van valakinek bármilyen ötlete hogy gyűjthetnék december végéig össze több mint 700 lájkot?

2013. dec. 11. 12:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Megosztás gomb meg valami szívhez szóló, nyálas szöveg. Ne is haragudj, de ha ennyire tetováltatni akarsz, akkor ne egy nyereményjátéktól függj, hanem menj be a szalonba aztán varrasd fel. Gondolom nem az egész hátadra akarod az utolsó vacsorát felvarratni, egy kisebb minta 10-20 ezerből bőségesen megvan.
2013. dec. 11. 12:15
 2/4 anonim ***** válasza:
igaza van az 1-esnek.
2013. dec. 11. 13:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Vannak csoportok, ahol tudsz kérni like-t, cserébe te is like-olod a többiek mindenféléjét. Szavazat és like, Szavazat csere, ilyesmi neveken futnak. Ha angolul is tudsz, akkor Vote exchange. Persze még így se egyszerű, nekem 10 nap alatt kb 60 like-t sikerült összeszednem.
2013. dec. 11. 14:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Tényleg vannak ilyen likeos csoportok, mert ismerősöket is megkérheted, hogy osszák meg..de kisebb tetkó tényleg nem drága és szerintem egyszerűbb is, mint napokig kampányolni, hogy szavazzanak rád.
2013. dec. 11. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!