Akinek van tetoválása és Budapesti, tudnátok ajánlani nekem egy megbízható, jól dolgozó tetováló mestert?
Figyelt kérdés
Nektek hol csinálták a tetoválást, meg vagytok elégedve vele?2013. dec. 4. 14:19
1/15 anonim válasza:
Nekem Invictus Kacsa csinálta.
Kérdés, hogy milyen stílusú tattoot szeretnél??
2/15 A kérdező kommentje:
Saját elképzelés, egy kard amin végigfut egy rózsa és felül keresztbe( pont olyan alakba együtt mint egy kereszt) egy latin 8 betűs szó.
2013. dec. 4. 14:33
4/15 anonim válasza:
Nekem csinált már tetoválást Geri is és Laci is a Swastika Tattoo-ból, illetve Blanka az Invictus-ból is kettőt.. Mindegyiket saját elképzelés/ötlet alapján, és mindegyikükkel maximálisan meg vagyok elégedve. A következőt is Laci fogja csinálni a Swastikából, csak előtte még össze kell ülnünk, hogy megrajzolja/összerakja az elképzelésem :)
25/N
5/15 Krizsa Tattoo válasza:
Nekem is Berta Mihály Péter (Kacsa) csinálta/csinálja. Invictus
6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!! :)
2013. dec. 4. 16:11
7/15 theBarbi válasza:
Kacsa, vagy Noa
Noa nem olyan ismert, de nagyon tehetséges :)
8/15 Vasgyuro válasza:
Igazából az Invictusban bárkit lehetne ajánlani, de Kacsa különösen ajánlott!
9/15 A kérdező kommentje:
Köszi!!! :)
2013. dec. 5. 19:32
10/15 anonim válasza:
Bárándy Imre, szerintem a legprofibb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!