Meddig kenegessem a tetkót bephantennel?
Figyelt kérdés
múlthét szerdán varrattam a hátamra, de nem tudom, hogy meddig kenegessem bephantennel? vagy már jó rá a sima testápoló is? és áztatós fürdőt mikor szabad venni?2013. nov. 22. 16:23
1/5 Banditos Tattoo Art válasza:
4-5 napig kell kenni Bephantennel,aztán már csak arra vigyázz ne száradjon ki a bőr,Niveát vagy valamilyen zsíros krémet ajánlok.Áztatós fürdőt már vehetsz,de csak rövid ideig.
2/5 A kérdező kommentje:
és az lehetséges hogy még csak most hámlik?
2013. nov. 22. 18:14
3/5 Banditos Tattoo Art válasza:
igen lehetséges,de ne vakargasd és ne szedegessd le róla a hámlott bőrfelületet!
4/5 SzilKa válasza:
Addig kell Bepanthennel kenni, amíg teljesen le nem hámlott, ez lehet 1-1,5 hét is, gyógyulástól függően.
Utána - ahogy a kolléga is írta - továbbra is vigyázni kell, hoy ne száradjon ki, kenni kell testápolóval (én inkább hidratáló krémet javasolnék, nem a zsíros niveát).
Áztatni viszont 2-3 hétig nem kéne.
Egy tetováló
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!
2013. nov. 24. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!