2/7 anonim válasza:
attól függ hol. ha háznál ilyen "sufnituning módra" jóval olcsóbb, viszont ha elfertőződik, vagy akármi nem biztos ogy díjaznád az olcsóságát. azt javaslom csináltasd meg szalonban, drágábban. megéri
3/7 A kérdező kommentje:
Nem ez lesz az első, egyiket se "maszekba" csináltattam...
Amúgy köszi a válaszokat.
2013. nov. 21. 10:51
4/7 Krizsa Tattoo válasza:
Néha a sufni tetoválás drágább mint szalonba :)
6/7 anonim válasza:
nekem tetszik, de ehhez pont jó mell kell, se kicsi, se nagy. nekem sajnos már nem annyira lennének előnyösek az ilyesfajta tetkók, mert 95D-s mellem van... viszont a kicsin még annyira sem néz ki jól. szóval jól gondold meg.... főleg ha akarsz gyereket is. nem biztos hogy szoptatás után szép marad a melled.
7/7 A kérdező kommentje:
Már túl vagyok egy gyereken, egyébként 80C-s melleim vannak, ami szerintem átlagos.
Utolsó előtti, tulajdonképpen én raktam össze az egészet, valószínűleg azért, mert mondjuk nekem tetszik...
2013. nov. 21. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!