Kulcs motívumhoz szeretnék valami szép idézetet. Ha tudtok ilyeneket leírnátok?
Figyelt kérdés
Üdv, szeretnék egy kulcs motívumot tetováltatni és szeretném ha valami idézet, vagy gondolat lenne alá írva. Angolul vagy latinul. A válaszokat előre is köszönöm!2013. nov. 15. 17:32
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
Ne égesd már magad hogy nem bírsz kitalálni magadtól valamit?? Majd biztos mi fogjuk megmondani mit viselj egy életen át a bőrödön na jó sztem te se tetováltass..
3/4 A kérdező kommentje:
Tippeket kértem és nem írtam olyat, hogy magamról. Buta vagy mint a döngölt föld
2013. nov. 25. 12:53
4/4 anonim válasza:
Ha még aktuális: milyen témában? Csak mert egy csomó latin szólást tanultam, szívesen írok párat (van idézet is) pl. Alea iacta est - a kocka el van vetve: Iulius Caesar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!