Fehér tetoválás? Szép, vagy gusztustalan?
Figyelt kérdés
Eléggé tetoválásellenes vagyok, de van egy jel, amit szeretnék viselni, de nem túl hivalkodó helyen és módon. Éppen ezért a bokámra gondoltam és fehér tintára, azonban ahogy keresgéltem, 10ből 9 fehér tetoválás úgy néz ki, mintha heges lenne az illető. Szerintem kifejezetten gusztustalan. Tudnátok mutatni olyan fehér tetoválást, ami szép és nem heg-hatású?
Valamint akkor már kikérném a véleményeteket arról, hogy ti hogyan csináltatnátok meg ezt az ábrát, fehéren, feketén, vagy esetleg feketével de csak a körvonalát? Hogy lenne nem túl hivalkodó?
2013. nov. 10. 18:51
1/6 anonim válasza:
nekem nem tetszik a fehér,pont azért,amit írtál. egy ekkora minta a bokádon sosem lesz hivalkodó, én feketével csináltatnám.
2/6 anonim válasza:
Addig szép, mint friss. Utána besárgul.
4/6 anonim válasza:
ez mi konkrétan?? egy fél bajusz tangában?? mert én mást nem látok ki belőle o.O
5/6 anonim válasza:
RF az én olvasatomban, de javítsatok ki, ha tévedek.
Nekem mondjuk nincs bajom a fehérrel (bár csak frissekről láttam képet), de szerintem feketével csináltasd (teli).
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm
így van, egy R és egy F
2013. nov. 16. 11:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!