Belinkelnétek nekem azt a tetoválást?
Figyelt kérdés
egy konkrét képet keresek, a csukló oldalától, a kézfej külső része felé száll 3-4, egyre kisebb madár...
sehol sem találom a képet..
2013. nov. 11. 19:34
1/9 anonim válasza:
2/9 A kérdező kommentje:
az elsőt kerestem, ezer köszönet!!
2013. nov. 11. 19:40
4/9 anonim válasza:
Remélem nem akarod te is magadra varratni ezt a tetoválást... számoljam össze, hány csajon láttam eddig ugyanezt?
5/9 A kérdező kommentje:
nem nagyon érdekel, hogy hány csajon láttad (én spec még egyen sem), nekem egy meglévő folytatása lesz ;)
2013. nov. 11. 20:38
6/9 anonim válasza:
Hát, pedig ez a tipikus "néhány repülő madár egymás mellett" tetoválás, ami nagyon nagyon nagyon divatos, és rengetegen hordanak hasonlót, de természetesen ők még ilyet máson nem láttak. Mint régen a derékra varrt nonfiguratív "rendszám". Vagy pl a pitypang a lapockán, pasiknál az egész karos nonfi/maori, stb.
Amúgy nem beszólni akartam, ne értsd félre, azt varratsz a saját bőrödre, amit szeretnél. Csak annyi, hogy nem lesz egyáltalán egyedi, ami a tetoválás lényege lenne.
7/9 A kérdező kommentje:
sok tetoválásom van már, többek közt madarak is, de az is több éve, a "divatba jövetel" előtt készült. tény, hogy ez most csak a "tetszik" kategória, nem az örök emlék meg stb. kifejeződése, de nem is ezt szeretném elérni. Másik alkarom belül tele van, szóval aki lát, nem mondja rám, hogy tömeg :)
2013. nov. 12. 22:33
8/9 anonim válasza:
Attól még simán tömeg vagy, ilyen kis semmitmondó tetoválásai minden második plázapicsusznak vannak.
9/9 A kérdező kommentje:
oké, akkor szerinted, aki az életében nem látott, beszéltem vele 3 mondatot, az a véleménye, hogy tömeg vagyok. Nem alszom rosszabbul azért, mert neked ez a véleményed ;)
2013. nov. 13. 08:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!