Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » A vasmacska tetoválás mit jelent?

A vasmacska tetoválás mit jelent?

Figyelt kérdés
Főként sok hardcore-os emberen látom (ha hülyén fogalmaztam nézzétek el légyszíves, lényeg, hogy aki hardcore-t, deathcore-t, metalcore-t hallgat főként) náluk ez mit jelent ? olvastam, hogy szerelemedhez való kötödés, meg a matrózoknál volt ugye ,,divat,,, de a HC-seknél van valami más jelentése ?

2013. nov. 11. 15:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Általában katonák, tengerészek varratták magukra veszélyes utak, hadjáratok után, esetleg házasságkötés után. Kikötőbe érés, megálapodás, biztonság... ezt jelenti.

Hácéseken én nem szoktam látni. De kezd átmenni divattetkóba sajnos...

2013. nov. 11. 19:58
 2/4 A kérdező kommentje:

Ezt most találtam.

A horgony arra utal, hogy viselője szimbolikusan átkelt az Egyenlítőn, utalhat egy halott tengerészre, vagy a saját lelkünk állapotára, a reményre, hogy szeretnénk lehorgonyozni.

Eléggé gondolkozom rajta, hogy felvarratok egy ilyet magamra (5-7 centiset) az utolsó jelentése miatt.

2013. nov. 11. 21:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha egy kicsit nagyobb darab vagy (nem hájban hanem izomban), akkor bicepszen marha jól mutat. Nyugodtan varrasd fel, megverni senki nem fog érte.
2013. nov. 12. 21:16
 4/4 A kérdező kommentje:
átlagos alkatom van, és inkább a mellkasom, és a bal vállam közé akarom
2013. nov. 13. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!