A vasmacska tetoválás mit jelent?
Figyelt kérdés
Főként sok hardcore-os emberen látom (ha hülyén fogalmaztam nézzétek el légyszíves, lényeg, hogy aki hardcore-t, deathcore-t, metalcore-t hallgat főként) náluk ez mit jelent ? olvastam, hogy szerelemedhez való kötödés, meg a matrózoknál volt ugye ,,divat,,, de a HC-seknél van valami más jelentése ?2013. nov. 11. 15:15
1/4 anonim válasza:
Általában katonák, tengerészek varratták magukra veszélyes utak, hadjáratok után, esetleg házasságkötés után. Kikötőbe érés, megálapodás, biztonság... ezt jelenti.
Hácéseken én nem szoktam látni. De kezd átmenni divattetkóba sajnos...
2/4 A kérdező kommentje:
Ezt most találtam.
A horgony arra utal, hogy viselője szimbolikusan átkelt az Egyenlítőn, utalhat egy halott tengerészre, vagy a saját lelkünk állapotára, a reményre, hogy szeretnénk lehorgonyozni.
Eléggé gondolkozom rajta, hogy felvarratok egy ilyet magamra (5-7 centiset) az utolsó jelentése miatt.
2013. nov. 11. 21:24
3/4 anonim válasza:
Ha egy kicsit nagyobb darab vagy (nem hájban hanem izomban), akkor bicepszen marha jól mutat. Nyugodtan varrasd fel, megverni senki nem fog érte.
4/4 A kérdező kommentje:
átlagos alkatom van, és inkább a mellkasom, és a bal vállam közé akarom
2013. nov. 13. 09:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!