Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Milyen árban, mennyi időn belül?

Milyen árban, mennyi időn belül?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Arra lennék kíváncsi, hogy a képen látható rajz (nem egy nagy szám, légyszi ne cikizzétek :) ), kb. milyen árban illetve mennyi idő alatt készülhetne el tetoválva. A rajz egy A4-es papírra készült méretben nem változna. A levelek száma fix. Annyiban lenne változás, hogy a borostyán levelekben nevek, vagyis aláírások szerepelnének "saját kezűleg", mivel minden egyes levél számomra sokat jelentő családtagot jelképez.

Esetleg ötleteket is várok, hogy a levélbe érdemesebb beleíratni a neveket vagy inkább valahogy a levelek mellé.

Előre is köszönöm!

[link]

2013. okt. 10. 17:26
 1/3 A kérdező kommentje:
Egyébként balra elforgatva lenne az elrendezés. Nem tudom miért a kepfeltoltes.hu-n nem forgatta el, pedig a gépen megcsináltam...
2013. okt. 10. 17:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia:) Az árt nagyban befolyásolja, hogy színesben vagy fekete-fehérben szeretnéd e. Ami az időt illeti, 2-3 órás munka (színesben 3-4), az ár pedig változó, Budapesten a legtöbb helyen 25 ezer körül, színesben 30-35. :)Ha kérdésed lenne a tetkókkal kapcsolatban irj, szivesen segitek.
2013. okt. 13. 20:22
 3/3 A kérdező kommentje:

Szia!

Nagyon szépen köszönöm a hasznos választ!:)

Egyébként színesben gondoltam megcsináltatni. :)

2013. okt. 14. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!