Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szeretnék egy tetoválást ami...

Szeretnék egy tetoválást ami azt jelképezi, hogy erős vagyok és hogy soha nem hagyom, hogy mások gyengének lássanak. Melyik motívum ez?

Figyelt kérdés
2013. okt. 7. 09:38
 1/8 anonim válasza:
100%
Popeye.
2013. okt. 7. 10:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Ez az a motívum, amit Te annak érzel.
2013. okt. 7. 10:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Superman jele? Bár nem tudom, hogy fizikai erőre gondolsz vagy lelkire.
2013. okt. 7. 10:13
 4/8 anonim ***** válasza:

Amit te gondolsz erősnek, meg hogy kifejezi ezt.

Nekem egy farkas, vagy egy nagy-szárnyú repülő madár ugrott be elsőre.

(Egyébként nem ettől leszel erős, úgyhogy lehet, hogy nem a tetoválással kéne kezdeni. Az a jó, ha a kisugárzásod elmondja rólad azt, amilyen vagy. Ne akarj olyannak látszani, ami nem vagy.)

2013. okt. 7. 10:14
 5/8 anonim ***** válasza:

Figyi, ha alapbol erosnek tunsz (olyan az arcod/stilusod), akkor egy plusz tetkoval csak rontasz a helyzeten, bortontolteleknek vagy prostitualtnak fogsz tunni, nemtol fuggoen.

Ha meg tetko nelkul nem tudsz erosnek tunni, tetkoval jo esellyel csak szanalmasabbnak fogsz tunni.

2013. okt. 7. 14:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Miért kell erőszakkal megváltoztatni a külsődet? Megírták előttem, hogy mit érsz el vele. Ne ezzel hívd fel magadra a figyelmet, nem ezzel leszel több. És megtakarítottad a költségét, ha nem csináltatod meg.
2013. okt. 14. 16:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Cseresznyepaprika.
2013. okt. 18. 19:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Justin Bieber banánt eszik.
2013. okt. 28. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!