Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Medic Alert tetoválás? (képppel)

Medic Alert tetoválás? (képppel)

Figyelt kérdés

Amerikában elég népszerű hogy a krónikus betegségekben szenvedők a jelző karkötő, nyaklác helyett tetoválást csináltatnak mert az nem tűnik el vagy törik el.

Van valakinek itt ilyen? Én is szeretnék de még nem döntöttem el végleg... A képen egy cukorbeteg tetkoja van, nekem hydrocephalusom van.Volt Patient ID-m de elveszetttem. És a karkötő drágább mint egy tetoválás. Meg úgy őszintén...ha balesetet szenvedsz eszméletlen vagy, ki kezdi el keresgélni a paporjaidat amik nincsenek ott, vagy az ékszered ami netán leszakad, eltörik a baleset közben??

[link]

#tetoválás #medic alert
2013. szept. 26. 12:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
én cukorbeteg vagyok és mindenképpen szeretnék jelzésül a karomra egy mintát. én nagyon jó ötletnek tartom ezeket, egészen nyugodtan csináltasd meg!
2013. okt. 5. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!