Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Gyűrűs ujjam, középső ujj...

Gyűrűs ujjam, középső ujj felöli oldalára tetováltatnék egy kilenc betűs szót. De, hol?

Figyelt kérdés

Budapesten tudtok mondani megbízható,szépen dolgozó tetoválószalont, hol csinálnának ilyen kis tetoválást is(max. 1cm x 5cm)?

Mennyibe kerülhet?

2013. szept. 23. 08:37
 1/5 SzilKa ***** válasza:

Ne lepődj meg, de a méretéhez képest sokba fog kerülni, ugyanis belekalkulálják, hogy min. 3x át kell majd menni rajta ahhoz, hogy ne kopjon ki teljesen... Egyik volt munkahelyemen kb 15ezerért vállaltuk, ha elvállaltuk egyáltalán.

Egyébként be tudod vállalni, hogy minden alkalom után 2-3 hétig nem áztatod? Azaz se pancsi, se mosogatás...

Őszintén szólva, jobb lenne, ha valahova máshova képzelnéd el. Az ujjtetkó csak frissen szép, utána kikopik, ill. a sok javítástól otromba lesz... És csak egy buta divat.

Egy tetováló

2013. szept. 23. 09:22
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors és nagyon hasznos válaszod!!!

Igen,az ujjamra szeretném,több okból kifolyólag is.

Szeretnék egy olyan helyre tetováltatni amit mindig láthatok ,de mások számára nem feltűnő.Szóval,nem kell a nadrágom felhúzni vagy a felsőmet félretolni ha látni akarom.

Viszont elgondolkodtattál,hogy hamar kopik.De, gondolhattam volna rá én is, a kéz minden nap ki van téve külső hatásoknak.

Ajjjaj,most kicsit elkeseredtem és elbizonytalanodta!!!

De.pont erre jó ez az oldal!

Nagyon köszönöm a kommentet! :)

2013. szept. 23. 09:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem van minden ujjamon, nem vigyáztam rájuk különösebben és nem lettek többször átütve, mindegyik tökéletes, pont mint mikor frissek voltak, de gondolom én csak szerencsés vagyok.
2013. szept. 23. 09:52
 4/5 SzilKa ***** válasza:

3-as, valóban szerencsés kivétel vagy akkor :)

Kérdező, csuklóra nem gondoltál? Azt eleve jobban el lehet rejteni alkalomadtán egy karkötővel (állásinterjú, stb), mint az ujjon lévőt.

2013. szept. 23. 10:27
 5/5 A kérdező kommentje:

Az a baj,hogy magamon nagyon máshol nem tudom elképzelni :(

Kötöm az ebet a karóhoz sajnos.

Lehet pont emiatt nem lesz a végén tetoválásom.

2013. szept. 23. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!