Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Tényleg mindenki kivétel...

Tényleg mindenki kivétel nélkül megbánja a tetoválását?

Figyelt kérdés
apám ezzel akar engem lebeszélni. 3 éve akarok tetkót, most jött el a nagykorúságom, már megcsináltathatom. 3 éve töretlenül, ugyanaz a hely, ugyanaz a minta.:) van itt valaki, akinek már régóta van tetkója és még mindig nem bánta meg?
2013. szept. 19. 19:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

apud valoszinu egyaltalan nem birja a tetkokat, ezert akar lebeszelni

csak az banja meg aki valami hulyeseget varrat vagy gyenge minosegu tetkot csinaltat

2013. szept. 20. 07:04
 12/18 A kérdező kommentje:

köszi :)

tényleg nem szereti a tetkókat, de nem is kell, hogy szeresse :)

2013. szept. 20. 14:56
 13/18 anonim válasza:
én tegnap előtt csináltattam és imádom. Egy szívet a szívem fölé, amiben van egy végtelen jel és alá van írva, hogy anya és apa. Nem fogom megbánni hogy megcsináltattam. Ebben biztos vagyok. :)
2013. szept. 20. 17:19
 14/18 anonim ***** válasza:

ha három éve ragaszkodsz érte és ennyire szeretnéd nem fogod megbánni, egyébként is csak a bizonytalan emberkék bánják meg akik magukra varratnak valamit mert épp olyan kedvük támadt, azok meg is érdemlik hogy megbánják, de arra figyelj hogy ne csak maga a minta tetszen, hanem jelentsen is számodra valamit és akkor még 60évesen a kis unokáidnak is szívesen fogod mutogatni mert büszke leszel rá :)

egyébként én is csináltattam egyet és imádom mert nővéremhez fűződik és ő az egyik leges legfontosabb személy az életemben és örülök hogy minden nap találkozok ezzel a tetkómmal mert minden percben és pillanatban velem van, és nővérem szemeiben a könnyeket sem fogom soha elfelejteni mikor először mutattam meg neki :) úgyhogy egy mély levegő és egyszer döntsd el hogy biztosan akarod-e viselni, apukád meg lehet túl konzervatív ehhez és neked kell döntened nem neki

a helyesírásomért meg bocsi :D

2013. szept. 20. 21:43
 15/18 anonim válasza:
Én fél éve csináltattam az enyémet a kulcscsontomra. Én személy szerint nem bántam meg,sőt imádom. :D Igaz 16 éves voltam még akkor,szóval engem is leakartak beszélni itthon,de nem hagytam magam,mert fontos volt számomra,mert evvel tettem magam túl mamám halálán. :) Így úgy érzem mindig velem van! :) Szóval,ha egy tanácsot megfogadsz, ne olyan feltűnő helyre varrasd fel,mert még lehet nem gondoltál bele,hogy pl. az esküvődön,hogy fog kinézni! És kitartást! :))
2013. szept. 21. 17:24
 16/18 anonim ***** válasza:

én 20 vagyok, 2 éve csináltattam az elsőt, a mai napig imádom. bár kéne rajta javítani kicsit, mert csuklón van és kicsit elkopott. de nagyon szeretem, kb. 15-16 éves korom óta akartam. a másikat fél évre rá még mindig 18 évesen csináltattam két barátnőmmel, akiket azóta is imádok, csakúgy mint a tetkót. annyira én vagyok mindkettő. meg még szeretnék másikat is, csak abban meggátol pár dolog. először nem volt rá pénzem, aztán nem tudtam eldönteni, hova legyen, aztán mire eldöntöttem, elbizonytalanodtam a dologban. (egy imádott-szeretett példaképem aláírása lenne, csak kiolvastam pár könyvet róluk azóta, és utálta, ha autogrammot kértek tőle :D szóval ezzel a szituval most nem tudok mit kezdeni). meg a kedvenc bandámtól is szeretnék egy szövegrészletet (két sor), csak mivel ők még egy msot felfutóban lévő banda, nem tudom, hogy x év múlva mennyire ábrándulok esetleg ki a zenéjükből.

20L

2013. szept. 22. 13:47
 17/18 smilier válasza:
Nekem 3 éve van tetkóm a csuklómon és nem bántam meg, nagyon sokat gondolkodtam én is rajta, de végig csak az tetszett és csak arra a helyre akartam, így megcsináltattam és eddig egyáltalán nem bántam meg. :)
2013. szept. 23. 17:57
 18/18 anonim ***** válasza:
Én 16 évesen döntöttem el, hogy ha betöltöm a 18-at, akkor tetováltatok egy skorpiót a felkaromra. Aztán persze nem lett belőle semmi. Most vagyok 26, és tudom, hogy a mai napig nem bántam volna meg.
2013. nov. 2. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!