Tényleg mindenki kivétel nélkül megbánja a tetoválását?
apud valoszinu egyaltalan nem birja a tetkokat, ezert akar lebeszelni
csak az banja meg aki valami hulyeseget varrat vagy gyenge minosegu tetkot csinaltat
köszi :)
tényleg nem szereti a tetkókat, de nem is kell, hogy szeresse :)
ha három éve ragaszkodsz érte és ennyire szeretnéd nem fogod megbánni, egyébként is csak a bizonytalan emberkék bánják meg akik magukra varratnak valamit mert épp olyan kedvük támadt, azok meg is érdemlik hogy megbánják, de arra figyelj hogy ne csak maga a minta tetszen, hanem jelentsen is számodra valamit és akkor még 60évesen a kis unokáidnak is szívesen fogod mutogatni mert büszke leszel rá :)
egyébként én is csináltattam egyet és imádom mert nővéremhez fűződik és ő az egyik leges legfontosabb személy az életemben és örülök hogy minden nap találkozok ezzel a tetkómmal mert minden percben és pillanatban velem van, és nővérem szemeiben a könnyeket sem fogom soha elfelejteni mikor először mutattam meg neki :) úgyhogy egy mély levegő és egyszer döntsd el hogy biztosan akarod-e viselni, apukád meg lehet túl konzervatív ehhez és neked kell döntened nem neki
a helyesírásomért meg bocsi :D
én 20 vagyok, 2 éve csináltattam az elsőt, a mai napig imádom. bár kéne rajta javítani kicsit, mert csuklón van és kicsit elkopott. de nagyon szeretem, kb. 15-16 éves korom óta akartam. a másikat fél évre rá még mindig 18 évesen csináltattam két barátnőmmel, akiket azóta is imádok, csakúgy mint a tetkót. annyira én vagyok mindkettő. meg még szeretnék másikat is, csak abban meggátol pár dolog. először nem volt rá pénzem, aztán nem tudtam eldönteni, hova legyen, aztán mire eldöntöttem, elbizonytalanodtam a dologban. (egy imádott-szeretett példaképem aláírása lenne, csak kiolvastam pár könyvet róluk azóta, és utálta, ha autogrammot kértek tőle :D szóval ezzel a szituval most nem tudok mit kezdeni). meg a kedvenc bandámtól is szeretnék egy szövegrészletet (két sor), csak mivel ők még egy msot felfutóban lévő banda, nem tudom, hogy x év múlva mennyire ábrándulok esetleg ki a zenéjükből.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!