Microdermalosok ide! Kinél hogy van ez?
Figyelt kérdés
Volt egy microdermalom (szeméremdomb) kb 1 évig, kb 1 éve nincs meg. Ki kellett vetetnem, mert begyulladt, gennyes volt félreállt stb, kb 3-4 hónapig szenvedtem vele,kentem borogattam,kezelgettem, mire arra jutottam jobb ha megválok tőle. Gondoltam megnézem milyen lesz a helye és ha nem gáz, akkor majd mellkasba visszarakatom (csak nem mertem mert félek, h a most 1 éves keresztfiam kitépi) Még nem került erre sor, de szeretném. Amikor kivetettem, azt mondta a pc-er hogy nekem bírta eddig a legtovább, mert másnak 2-3- max 4 honap és kilöki a szervezete. Van ilyen? Igaz ez? Honnan tudjam meg h vmi gagyi volt-e benne vagy titán? Ha ti is így jártatok, mennyi idő után kellett kivenni? Hol volt helyileg a pc és milyen lett a helye gyógyulás után? A piercernek az egyiket benőtte a bőre, nem is látszott h alatta van az ékszer, a másik 3x lett neki visszatéve és elszürkült, gondolom elhalt ott a bőr.2013. febr. 2. 17:16
1/3 anonim válasza:
3és fél éve van a mellkasomon gond nélkül
2/3 anonim válasza:
3 hónap után kezdett az ékszer tövénél elszürkülni a bőröm. Onnantól hogy ez az elszíneződés megjelent, pár nap alatt kilökődött teljesen.
Van még microdermálom ezen kívül, az is elkezdett kilökődni. Szóval 3-4 hónapot mondok rá.
Nekem titán ékszereim vannak.
Most én is azon agyalok, visszarakassam-e vagy sem. :(
3/3 anonim válasza:
Esetleg egy ezüst ékszerrel meg lehetne próbálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!