Sopronban kihez menjek tetováltatni?
Nem ismerem még a szalonokat a városban, új vagyok itt. Hova érdemes menni? Olyan tetoválót keresek, aki nem csak sablonok alapján dolgozik, hanem ha elmondom az elképzelésemet, tud rajzolni valami egyedit.
Errefelé milyenek az árak?
Ógabona, újteleki sarkára ne!
A Skin City Tattoban (ez a Ferenczy János utcai) nagyon szépen dolgoznak, ha elmondod mit szeretnél terveznek, rajzolnak. Árak (ha jól tudom) 6000 forint/óra.D!e ezt nem mondom 100%ra!
Ha sok pénzed van mehetsz Gabóékhoz a Bem utcába( Pap rét). É is a Skin cityre szavazok. Ott Nono és Bunyek is nagyon szépen dolgozik. Lénárd stílusa nekem személy szerint nem tetszik de ő is ügyes. 6000nél kezdődnek náluk a dolgok. Azt hiszem a minta mérete számít,nem az idő,de lehet azóta újítottak.
A Stadionos Angelt hagyd ki. A Balfi utcában még ott van Zozó, de róla se tudok sokat mondani. A Tone tattot nem ismerem(Ógabona).
5-ös válaszoló: ez meglep, az ember azt hinné, hogy egy tetováló kézzel-lábbal igyekszik megfogni a vendégeket, főként egy ilyen városban, ahol ennyi szalon van. Kicsit hihetetlen ez az időpont lemondásos dolog.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! A Balfi utcában nem is tudtam hogy van, majd megnézem azt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!