Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Sopronban kihez menjek tetovál...

Sopronban kihez menjek tetováltatni?

Figyelt kérdés

Nem ismerem még a szalonokat a városban, új vagyok itt. Hova érdemes menni? Olyan tetoválót keresek, aki nem csak sablonok alapján dolgozik, hanem ha elmondom az elképzelésemet, tud rajzolni valami egyedit.

Errefelé milyenek az árak?

2013. szept. 12. 17:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Árat nem tudok, de tudod a Ferenczy János utcában van a Vasvilla előtt szinte. És az Ógabona tér+ Újteleki utca sarkán is van egy!
2013. szept. 12. 17:59
 2/8 anonim válasza:

Ógabona, újteleki sarkára ne!

A Skin City Tattoban (ez a Ferenczy János utcai) nagyon szépen dolgoznak, ha elmondod mit szeretnél terveznek, rajzolnak. Árak (ha jól tudom) 6000 forint/óra.D!e ezt nem mondom 100%ra!

2013. szept. 14. 11:38
 3/8 A kérdező kommentje:
Az Ógabona téri szalonnal mi a probléma?
2013. szept. 14. 21:01
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha sok pénzed van mehetsz Gabóékhoz a Bem utcába( Pap rét). É is a Skin cityre szavazok. Ott Nono és Bunyek is nagyon szépen dolgozik. Lénárd stílusa nekem személy szerint nem tetszik de ő is ügyes. 6000nél kezdődnek náluk a dolgok. Azt hiszem a minta mérete számít,nem az idő,de lehet azóta újítottak.

A Stadionos Angelt hagyd ki. A Balfi utcában még ott van Zozó, de róla se tudok sokat mondani. A Tone tattot nem ismerem(Ógabona).

2013. szept. 16. 19:58
 5/8 anonim válasza:
Ógabona térire nagyon sokan panaszkodnak, hogy ugyan adnak időpontot de előtte felhívnak, hogy jaj, bocs mégsem jó, vagy elkezdik, és nem fejezik be sok ideig, mert mindig lemondják az időpontokat.
2013. szept. 17. 09:02
 6/8 A kérdező kommentje:

5-ös válaszoló: ez meglep, az ember azt hinné, hogy egy tetováló kézzel-lábbal igyekszik megfogni a vendégeket, főként egy ilyen városban, ahol ennyi szalon van. Kicsit hihetetlen ez az időpont lemondásos dolog.

Köszönöm mindenkinek a válaszokat! A Balfi utcában nem is tudtam hogy van, majd megnézem azt is.

2013. szept. 17. 15:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Lehet azóta már meg is vagy. Végülis hova mentél?:)
2013. okt. 1. 19:53
 8/8 A kérdező kommentje:
Az ország másik felében mentem el. :)
2013. okt. 2. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!