Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Milyen fekete tetoválófestéket...

Milyen fekete tetoválófestéket vegyek?

Figyelt kérdés

Feketét szeretnék és fehéret. Elsősorban körvonalakhoz akarom használni, a cél pedig hogy fekete legyen utókezelés után is. Az enyém Intenze true black típusú-val lett tetoválva de ilyen kékes árnyalata van és halvány is.

Ez milyen?

[link]

2013. szept. 11. 21:14
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Még aznap leadtam a rendelést radikálon, ma meg jön a telefon hogy silverback nincs de ajánlja a 250ml-s eternal feketét. Mondom köszi de azt inkább kihagyom.

Marad a sebi, ugyanaz a rendelési lista 5ezerrel többért, de remélem legalább nem lesz gond.

2013. szept. 17. 14:54
 12/18 SzilKa ***** válasza:

Jól tetted, az eternal feketéje nem túl jó...

Sebivel nem lesz gond, gyors és korrekt.

2013. szept. 17. 15:04
 13/18 A kérdező kommentje:
Neten olvasgattam, hogy silverback inkább kitöltésre való mint körvonalra, arra inkább a dynamic feketét ajánlják. Szerinted?
2013. szept. 17. 15:16
 14/18 A kérdező kommentje:
Sebinél silverback van, de fehér meg egybemarkolat nincs:D
2013. szept. 17. 15:24
 15/18 SzilKa ***** válasza:

Nem vettem észre semmi olyasmit, hogy ne lenne jó a Silverback kontúrra, szerintem tökéletesen jó.

Ne már, nincs eternal fehérje? Pedig az most nekem is kéne :)

2013. szept. 17. 23:10
 16/18 A kérdező kommentje:
Fusion-ja van, azt meg én tudom ajánlani. Sok külföldi oldalon is jobban szeretik a világosabb színeket fusiontól míg sötétebbekből eternal a nyerő.
2013. szept. 17. 23:43
 17/18 A kérdező kommentje:

Van kókusz barna eternal-om, adjak hozzá egy kicsit a silverback-hez hogy ne kéküljön ki?

Vagy ez alapból fekete marad gyógyulás után csak halványabb?:)

2013. szept. 18. 19:35
 18/18 SzilKa ***** válasza:
egy cseppet tehetsz a kupaknyi feketébe belőle, de eddig még nem tapasztaltam az utólagos kékülését amúgy, de a biztonság kedvéért belecseppentheted :)
2013. szept. 18. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!