Milyen fekete tetoválófestéket vegyek?
Feketét szeretnék és fehéret. Elsősorban körvonalakhoz akarom használni, a cél pedig hogy fekete legyen utókezelés után is. Az enyém Intenze true black típusú-val lett tetoválva de ilyen kékes árnyalata van és halvány is.
Ez milyen?
A linkre nem jön be nekem a termék.
Én Silverback feketét használok, nem olcsó, de az egyik legjobb. Fehérből az Eternal a legjobb.
Az utólagos kékülést úgy tudod még megakadályozni, ha egy csepp barnát teszel a kupaknyi feketébe.
egy tetováló
Furcsa, utóbbi két rendelésemnél nekem is:D
De ők persze minden helyett tudnak valamit ajánlani, így került hozzám indokolatlan tört fehér és dark red. Nem mintha baj lenne velük de akkor is......
Ezzel nem vagy egyedül, az összes ismerősöm így járt a radicallal... :) csak akkor töltik fel rendesen a készleteiket, amikor tattoo convention-ön árulnak, bár olyankor is ki tudnak fogyni-ebből-abból. Gőzöm nincs, miből tartják fenn az üzletet ilyen gyér utánpótlással.
Törtfehér festéket még sosem használtam, mire tudtad hasznosítani? :)
Hát ez az, hiába lenne olcsóbb a radicalnál, ha épp nincs...
Színesre én is vagy fusiont, vagy ezernalt használok, vegyesen. Sárgából pl a fusion bedolgozhatóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!