A kutya mancs tetoválás tényleg nagyon gáz? (kérdés lent)
Figyelt kérdés
A kutyusom mancsát szeretném a csuklómra tetóváltatni, de nagyon sok oldalon azt olvastam, hogy ez mennyire gáz...
Véleményeket várok...
löszi:)
#tetoválás #kutya mancs
2013. aug. 31. 14:19
1/10 anonim válasza:
A tetoválás önmagában gáz,
DE ha téged ennyire befolyásol, hogy ki mit gondol, akkor eleve nem neked való a tetoválás.
Hogy miért?
Elárulom: emberek milliói fognak megítélni miatta. ;)
2/10 anonim válasza:
Neked kell tudnod. De én eleve nem varratnék olyat magamra, ami sokmindenkinek van.
3/10 anonim válasza:
én először kipróbálnám hennában.Az legalább lekopik.Próbáld ki és nézd meg hogy tetszik/nem tetszik.:D
4/10 anonim válasza:
Szard le mások véleményét, pláne azokét akiket nem is ismersz és azt se tudod hogy néznek ki.. Ha szól valamiről/valakiről az nem lehet gáz! Azért olyan elterjedt mert az emberek nem egy portrét akarnak a kutyáikról, de mégis egy személyes dolgot és innen jön a mancs nyom ötlete (legalábbis szerintem).
5/10 anonim válasza:
Szerintem gáz.Válassz valami egyedibbet.De ez még annyira nem is vészes,mert te csuklódra szeretnéd,nem a melledre,ott nagyon gáz!
6/10 Krizsa Tattoo válasza:
Ha szépen kivitelezett, átgondolt a minta akkor nem gáz!
7/10 A kérdező kommentje:
kösönöm a válaszokat!
2013. szept. 2. 16:39
8/10 anonim válasza:
Én is ezt szerettem volna, de egy hete váratlanul meghalt a kutyusom (úgy, hogy nem volt olyan öreg). Tinikorom óta velem volt, még egy ilyen kutyám nem lesz, úgyhogy nagyon bánom, hogy nem csináltattam meg :( Bőven elfért volna a többi tetoválás mellé :(
9/10 anonim válasza:
Szerintem aranyos, és főleg neked kell tudnod, hogy milyet szeretnél, ne függjön a döntésed véleményétől!
Utolsónak: Részvétem a kutyus miatt! Az jutott eszembe, hogy azon esetleg nem gondolkodtál, hogy keresel róla mondjuk egy fényképet, amin jól látszik pl. a pofija, és így magadra tetováltatod őt? Én is ezen gondolkodtam, hogy magamra tetováltatom a (sajnos már halott ) vizslám pofiját.
10/10 anonim válasza:
jav: ne függjön a döntésed mások véleményétől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!