Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Medvekarmolás tetoválás?...

Medvekarmolás tetoválás? Többi lent

Figyelt kérdés
egy medve karmolás tetoválást szeretnék az oldalamra, szerintetek jól nézne ki? az utolsó bordámtól az oldalamon kicsit ferdén a köldk irányába nézne ki!!!!! véleményeket kérek

#kamrolás
2013. aug. 30. 11:46
 1/9 anonim ***** válasza:
4 szép tetoválás tulajdonosaként az a véleményem hogy ne más miatt csináltass tetoválást, hanem magadért... Ha neked úgy tetszik, akkor senkinek nincs joga beleszólni!
2013. aug. 30. 11:56
 2/9 A kérdező kommentje:
nekem nagyon tetszik , azért is fogom megcsinálni csak kiváncsi vagyok a vlémenyekre........
2013. aug. 30. 12:01
 3/9 anonim ***** válasza:
3D-be gondolom, egész jól nézhet ki ha rendes munka
2013. aug. 30. 12:06
 4/9 A kérdező kommentje:
nem 3D-be lesz hanem simán de nagyon szép lesz ez is, mivel a lábamon is ez az illetö csinálta és nagyon szépen dolgozik, és van rendesen tinta is benne
2013. aug. 30. 12:39
 5/9 anonim ***** válasza:
21%
Istenem, mi jön még? Amputált láb helyére cápaharapás? Ezer szerencse, hogy már csak fél évig tart a tetkodivat.
2013. szept. 1. 16:22
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

A tetoválás nem egy múló hóbort.

Az emberek évszázadok óta (ha nem régebben) tetováltatnak, és ez nem olyan dolog, ami csak úgy hipp-hopp jön és megy, egyszer divatos, egyszer nem. Ez örök dolog, mindig csinálták és mindig is fogják.

2013. szept. 4. 21:42
 7/9 anonim ***** válasza:
Utolsó, elárulom, hogy a hatvanas évek végén egyszer lecsengett a tetkók kora, (még Aradszky is énekelt róla) és évtizedekig bizonyos fokú lenézéssel kezelték, akinek volt makulátlan a bőre. Meglátod, most is ugyanez lesz a helyzet.
2013. szept. 5. 13:48
 8/9 anonim ***** válasza:

Érdekes Miquel, mégis újra "divatba jött". Akkor most lecsengett vagy sem?...

Egyébként meg ha tetoválás-ellenes vagy, mi a ménkűt keresel ebben a topikban? Én sem megyek a húsevés mellett kampányolni a vegák közé.

2013. szept. 12. 00:09
 9/9 anonim ***** válasza:

Mégis újra divatba jött.

No, igen, majd' 50 év után. Csakhogy az akkori tetkókat (még ha mutogatná is néhány 70 éves öregember) ma már őskövületnek tartanád, igaz?

S hogy mit keresek itt? Elhiheted, nem kötözködési szándékkal írtam, amit írtam. Kérdező véleményeket kért, és az véletlenül nekem is volt. De ha kitiltasz innét, csak szólj, én haza is mehetek...

2013. szept. 12. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!