egy medve karmolás tetoválást szeretnék az oldalamra, szerintetek jól nézne ki? az utolsó bordámtól az oldalamon kicsit ferdén a köldk irányába nézne ki!!!!! véleményeket kérek
#kamrolás
2013. aug. 30. 11:46
1/9 anonim válasza:
4 szép tetoválás tulajdonosaként az a véleményem hogy ne más miatt csináltass tetoválást, hanem magadért... Ha neked úgy tetszik, akkor senkinek nincs joga beleszólni!
2013. aug. 30. 11:56
2/9 A kérdező kommentje:
nekem nagyon tetszik , azért is fogom megcsinálni csak kiváncsi vagyok a vlémenyekre........
2013. aug. 30. 12:01
3/9 anonim válasza:
3D-be gondolom, egész jól nézhet ki ha rendes munka
2013. aug. 30. 12:06
4/9 A kérdező kommentje:
nem 3D-be lesz hanem simán de nagyon szép lesz ez is, mivel a lábamon is ez az illetö csinálta és nagyon szépen dolgozik, és van rendesen tinta is benne
2013. aug. 30. 12:39
5/9 anonim válasza:
Istenem, mi jön még? Amputált láb helyére cápaharapás? Ezer szerencse, hogy már csak fél évig tart a tetkodivat.
2013. szept. 1. 16:22
6/9 anonim válasza:
A tetoválás nem egy múló hóbort.
Az emberek évszázadok óta (ha nem régebben) tetováltatnak, és ez nem olyan dolog, ami csak úgy hipp-hopp jön és megy, egyszer divatos, egyszer nem. Ez örök dolog, mindig csinálták és mindig is fogják.
2013. szept. 4. 21:42
7/9 anonim válasza:
Utolsó, elárulom, hogy a hatvanas évek végén egyszer lecsengett a tetkók kora, (még Aradszky is énekelt róla) és évtizedekig bizonyos fokú lenézéssel kezelték, akinek volt makulátlan a bőre. Meglátod, most is ugyanez lesz a helyzet.
2013. szept. 5. 13:48
8/9 anonim válasza:
Érdekes Miquel, mégis újra "divatba jött". Akkor most lecsengett vagy sem?...
Egyébként meg ha tetoválás-ellenes vagy, mi a ménkűt keresel ebben a topikban? Én sem megyek a húsevés mellett kampányolni a vegák közé.
2013. szept. 12. 00:09
9/9 anonim válasza:
Mégis újra divatba jött.
No, igen, majd' 50 év után. Csakhogy az akkori tetkókat (még ha mutogatná is néhány 70 éves öregember) ma már őskövületnek tartanád, igaz?
S hogy mit keresek itt? Elhiheted, nem kötözködési szándékkal írtam, amit írtam. Kérdező véleményeket kért, és az véletlenül nekem is volt. De ha kitiltasz innét, csak szólj, én haza is mehetek...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!