Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tetoválás? Nagyon fáj oda?

Kapi0714 kérdése:

Tetoválás? Nagyon fáj oda?

Figyelt kérdés

17 éves fiú vagyok, anyummal meg van beszélve hogy ha majd nagykorú leszek (azaz 18 után) lesz majd egy tetkóm valahol. Nagyon tetszik nekem bal oldalt a nyakon egy violinkulcs, szerintetek az nagyon fáj? Meg egyesek szerint még b*zis is... nem lenne nagy, és inkább a bal fülem mögött lenne... de amúgy megköszönném ha leírnátok minden érdekességet és (ha van) tapasztalatot is.

Normálisaknak meg külön Respect! ;)

2013. aug. 24. 18:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Nyakra ne..megbánnád.
2013. aug. 24. 18:14
 2/3 anonim ***** válasza:

Egyrészt semmitmondó, közönséges, hétköznapi.

Másrészt: miért olyan fontos neked, mit fejez ki, mit jelképez számodra a violinkulcs? Biztos vagy benne, hogy 15 év múlva is büszkén vállalod majd, hogy egy violinkulcs van a nyakadon?

Harmadszor: Hiszed vagy nem, még mindig nagyon sok olyan állás van, ahol komoly hátrány, ha nem takarható helyen tetoválásod van. Még ha csak egy violinkulcs is. Persze bányásznak jó leszel.

Negyedszer: b*zis.

2013. aug. 24. 18:33
 3/3 anonim válasza:
a helyedben én biztos nem varratnám a nyakamra... inkább tetesd máshová :) nagy esély van rá, h évek múltán megbánnád, amiért pont oda varrattad... imádom a tetoválásokat, igaz, eddig még csak egyet csináltattam a csuklómra. de most októberben fogom majd a következőt :)
2013. aug. 27. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!