Valakinek valami ötlet?
Figyelt kérdés
Tetoválást szeretnék majd a későbbiekben, de semmi ötletem.A baglyok nagyon tetszenek de semmi jelentése nincsen számomra...a bölcsesség jelképe én meg se bölcs, se okos nem vagyok.Rendészeti suliban tanulok.Tűzoltó vagy rendőr szeretnék lenni.Nektek milyen tetoválásotok van?Mit jelent számotokra ha publikis a dolog?Megbántátok?2013. aug. 25. 20:12
1/2 anonim válasza:
Ha tetoválást szeretnél, akkor szerintem olyan mintát, képet, rajzot válassz, ami emlékeztet téged egy fontos személyre, eseményre. Ha mégis egy csak úgy kiválasztott tetoválást szeretnél, ezek szépek szerintem:
Tudom, hogy azt írtad, baglyos tetkónak semmi jelentése, de ez olyan aranyos: [link]
Remélem, hogy segítettem! :))
2/2 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok úgyhogy nemhiszem hogy magamra varratnék ilyeneket:D De köszönöm az értelmes választ!:)
2013. aug. 25. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!