Nagy Magyarország a csuklóra. Szerintetek? 19/L
Egy tetkó láttán arra fognak először asszociálni ilyen pedagógiai területen, hogy biztos olyan életed van ami nekik nem férne bele.. Hogy ezt megelőzzék, valami tök más indokkal elküldenek. Nem a motívum számít, mert lehet rajtad egy vasmacska is, úgyis azt nézik hogy tetoválásod van
Szerintem csináltasd meg, most ne ezen kelljen megtorpannod 19 évesen, vannak emberek akik 40 év felett csináltatnak egy tetoválást csak mert tetszik nekik, munka miatt nem érdemes elvenni magadtól azt amit szeretsz.
21/F
Én ugyanezt akartam 18-19 évesen. Ma már örülök hogy nem csináltattam meg mert nagyon bánnám, mondhatni kinőttem ebből a "stílusból". Inkább viccesnek tartom már azokat is akik Nagy Magyarországos cuccokat aggatnak magukra. Főleg hogy a legtöbbnek fogalmuk sincs semmiről, még a történelmet sem ismerik.
Mindenesetre én csak azt mondom várj még ezzel, elég fiatal vagy még, bőven fog változni a gondolkodásod, stílusod, minden a következő években.
Hogy merészeled, hogy történelmünk egy szép korszakát jelképező tetoválást varratsz magadra? Inkább állj be a sorba és utáld te is a magyarokat, imádd a romákat és szolgáld ki a zsidókat. Itt tenném hozzá, hogy akinek nem inge nem veszi magára, mehet a lepontozás...
Ha szépen meg van csinálva szerintem jó ötlet! :)
Látható helyre nem érdemes. Csak hogy egy példát is olvass: nyaralni voltunk anyám rakatott magára egy henna tetoválást,öt centis minta.
A kollégáit nem zavarta, a kisgyerekeknek tetszett, a szülőket nem érdekelte.
A felettese mégis elvárta,hogy leragassza azt ami két hét alatt lekopik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!