Ha a bokámra tetováltatok gondot fog okozni másnap a séta?
Egy órát gyalogolok minden nap a munkahelyemre. Egyik barátnőm szerint ha a bokámra tetováltatok az pár napig úgy fog fájni mint a veszedelem, és nem fogom tudni megtenni oda-vissza azt a 2x60 perces utat.
Így van, vagy ez azért túlzás?
(nincs még tetoválásom, így nem tudom elképzelni milyen érzés utána)
Boka-lábfej tetoválásánál gyakran előfordul, hogy bedagad, bevizesedik a boka, ill lábfej. Szóval előfordulhat, hogy a hosszas gyaloglás helyett inkább felpolcolni lenne jó.
Nem tudsz esetleg olyankor tetováltatni, amikor másnap nem dolgozol? Az lenne a biztosabb...
Egy tetováló
máshol valóban nem több egy méretes horzsolásnál, de a bokánál necces...
Nem tudom, merre laksz, de próbálj akkor más jó tetoválót keresni, akinél van olyankor időpont, amikor Neked is ideális lenne.
Köszi a tanácsot. Vagy megcsináltatom január-február táján, vagy amikor van megfelelő időpont.
Az a pár hónap már nem számít, nézegethetem egész hátralévő életemben!
Dicséretes hozzáállás, kár, hogy keves vendég van így ezzel ;)
Sok sikert majd hozzá!
Egy tetováló
Beszéltem ma a tetoválóval, januárban kaptam péntek délutáni időpontot. Aztán hétfőig csak javul majd. :)
A srác azt mondta, hétfőre már jobb lesz, de azért még érezni fogom.
Egy napja készült a lábebfejemre és a bokámra tetoválás.
A lában kicsit feldagadt, és iszonyatosan fáj, ha lépni próbálok. Elég viccesen megy a járás. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!