Mennyire szokták megbánni később a tetoválást?
Gondolok olyasmire, hogy fiatalon lázadó, majd kissé idősebben komformizálódik és esetleg gondolat okoz a tetkó, pl munka miatt, vagy konzervatívabb partnernél a párkapcsolatban.
Persze aki igazi különc, az élvezi a devianciát, de el tudom képzelni, hogy valaki bánja később.
nos, 3 tetkóm van, ebből egyiket sem bántam meg és úgy gondolom nem is fogom, mert úgy tekintek rájuk, mint a fiatalságom emlékeire.
munka: olyan munkát kell választani ahol az ilyen dolgot megtűrik, vagy tetkó-vagy munka.
párkapcsolat: alapból nem jönnék össze olyan emberrel akinek gondjai lennének a tetoválásaimmal, mert akkor nem csak azzal lenne az illetőnek baja, hanem a gondolkodásommal is.
mivel én alaposan átgondoltam, hosszú éveken át, hogy mit tetováltatok és hova, ezért nem bántam meg. ha mindent magamra varrattam volna, ami jó ötletnek tűnt, egyrészt nem lenne rajtam hely, másrészt azokat utálnám, az biztos. ha csak visszagondolok arra, hogy 14-17 évesen miket tetováltattam volna, háááát......
partner negatív véleménye nem érdekel. ha azt nézi, hogy tetoválás, és nem azt, amit jelent számomra, akkor másban is irányítani szeretne majd később. ergó az ilyen nem partner, mehet a kukába.
munka: nekem az a tapasztalatom, hogy lehetsz teletetovált is, ha egyszer bizonyítasz, hogy te igenis fa**agyerek vagy, és érdemes vagy a bizalomra, nem fogja érdekelni a munkáltatót, hogy szanaszét vagy varrva. persze ez alól is sajnos van kivétel, még mindig léteznek begyöpösödött agyú, konzervatív munkáltatók, akik szerint aki tetovált, az börtöntöltelék. csak nézz szét itt a fórumon! mennyi olyan ember van, aki utálja a tetoválásokat, a tetováltakat, mégis itt írogat a kérdések alá meg fikáz? :) na ugyanez van munkahelyi fronton is. hála az égnek, ma már jóval nyitottabb a világ és egyre kevesebb a tetováltakkal szembeni diszkrimináció.
szóval nem, nem bántam meg, hogy tetováltattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!