Vélemények a tervezett tetoválásról?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Tetoválást szeretnék a lapockámra. Egyik ismerősömmel csináltattam meg a tervet valami ilyesmire gondoltam: [link]
Persze színesbe a mintákat, meg a minták sem ilyen gyerek rajzok lennének. Szerintetek ez így jól néz ki, mindenféle képen a szöveget és pillangókat szeretnék.
Megy mindenkinek a zöld kéz!
2013. aug. 15. 22:37
11/14 anonim válasza:
Bring mi... :D na ezen felröhögtem
borzasztó
12/14 anonim válasza:
Csak azt nem értem, miért akarsz angolul tetováltatni, ha egy mukkot sem tudsz angolu?. Magyar az anyanyelved, ez egy szép nyelv, miért nem felel meg? De azért kérj segítséget nehogy helyesírási hiba legyen benne... -.-
14/14 anonim válasza:
Linkin Park dalszöveg. :D De helyesírási hibával ("bring mi") nehogy felvarrasd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!