Vélemények a tervezett tetoválásról?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Tetoválást szeretnék a lapockámra. Egyik ismerősömmel csináltattam meg a tervet valami ilyesmire gondoltam: [link]
Persze színesbe a mintákat, meg a minták sem ilyen gyerek rajzok lennének. Szerintetek ez így jól néz ki, mindenféle képen a szöveget és pillangókat szeretnék.
Megy mindenkinek a zöld kéz!
2013. aug. 15. 22:37
1/14 anonim válasza:
nagyon sok ilyen kép van fent a neten, szóval nem lesz egyedi a tetkó.. De ha neked tetszik, akkor miért érdekel hogy ki mit mond róla??
2/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom én ilyet még sehol nem láttam, de lehet, hogy neked van igazad. Azért köszi a véleményedet.
2013. aug. 15. 22:46
3/14 anonim válasza:
Nekem nem jön be, olyan, mint egy képeslap.
20/L
4/14 anonim válasza:
Nekem sem tetszik, nem fejez ki semmit...:/ mondjuk egy madár kifejezné a szabadságot, de egy pillangó..hát szerintem megbánnád
5/14 anonim válasza:
Manapság az ilyen lapocka tetkók kezdik átvenni a régi "r.b@ncrendszámnak" számító tetkók helyét.
6/14 anonim válasza:
ez borzalmas, ezt egyetlen jóízlésű tetováló sem fogja rádvarrni masszív átalakítás nélkül. a szöveg angolsága pedig egyszerűen förtelmes, ezzel garantáltan felkerülsz a jószartetkódvan blogra. alakíttasd át ha mindenképpen ezt a förmedvényt szeretnéd, de én inkább lebeszélnélek róla, ez egy 8 éves kislány pólóján mutatna jól csak.
7/14 A kérdező kommentje:
Mint írtam átalakítások lesznek rajta. Köszönöm az eddigi válaszokat.
2013. aug. 15. 23:28
8/14 anonim válasza:
Nekem sem tetszik, meg tényleg szinte minden 3. tetkó virágos-pillangós.
9/14 anonim válasza:
szerintem nem szép, a pillangók is teljesen eltérő stílusúak, a betűtípus borzasztó, szerintm nem lesz olvasható normálisan. a kevesebb több, szerintem ezen túl sok minden van. szebb lenne a szöveg valami más betűtípussal és max egy lepkével ha mindenképp lepkét akarsz. de ne csodálkozz ha minden második tetoválás amit látsz hasonló lesz
10/14 anonim válasza:
Egyébként a "me" direkt van "mi"-nek írva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!