Mit csinálhatok vele?
nekem legutóbb 2napig csak fóliáznom kellett, utána kentem Neogranirmonnal addig, amíg teljesen le nem hámlott (naponta többször kell ezt ismételni, kenés előtt mosd le, itasd le róla a vizet papírtörlővel óvatosan, hagyd levegőzni egy 15 percet, majd kend be vékonyan).
ne napoztasd, ne áztasd (lemosni le szabad szappanos vízzel)
ne vakargasd (lehet, hogy a gyógyulás alatt egy pár nap múlva elkezd majd viszketni), ne szedd majd le róla az apró darabokat, azoknak maguknak kell leesniük.
Szia!
Nekem is uj tetoválásom van, tegnapelőtt csináltattam.
Nekem azt mondta a tetováló, hogy 3 napig fóliázni kell. Napi 3x cseréled, ilyenkor lemosom Clarasept antibakteriális szappannal (ilyenkor a kezed is megmondod előtte ugyan ezzel), utána tiszta papírtörlővel óvatosan megtörölgeted, rá a Bepanthen és a fólia (leukoplasttal jól rá lehet ragasztani).
Utána még két napig ugyan ez csak fóliázás nélkül, majd sok kenegetés akármilyen testápolóval.
A bátyámnak ugyan ezzel a módszerrel gyönyörű szépek a tetkói.
A másik nem fóliázta, hagyta bevarrasodni az egészet, jól ki is jött a fele szín, mehet vissza ismét 3 órára újratetováltatni az egészet...
(Előző vagyok)
Ja, és még annyi, hogy naponta 1-2 órát szellőztetheted, de figyelj hogy ilyenkor ne érjen hozzá semmihez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!