Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » A tetoválás után? Hogy is van...

A tetoválás után? Hogy is van ez pontosan?

Figyelt kérdés

Egy két kérdésem lenne,nagyon örülnék ha érkezne olyantól válasz,akinek már van tetoválása :)

1.A tetoválás után a tetkót mennyi ideig nem érheti víz ? Fürdeni fürödhetek?(kádban)

2.Alkoholt fogyasztani lehet akár rá 1 napjára is ? (tehát ha pl:ma tetoválták fel akkor holnap már lehetne alkoholt fogyasztani?)

3.meddig fog fájni ? vagy egyáltalán fog?

4.meddig kell fóliázni ?

5.mikor fogom tudni,hogy már minden okés vele ??

Bocsi,h ilyen hosszúra sikeredett,csak holnap megyek tetováltatni,és szeretném ezeket az infókat tudni.Előre köszi :)))

20/L

2013. aug. 7. 16:22
 1/8 anonim ***** válasza:
15%
ezt mind elmondja a tetoválo....
2013. aug. 7. 16:25
 2/8 anonim válasza:
100%

Víz érheti, meg is kell mosni minden nap, áztatni nem szabad, azt kb 1 hónapig.

Kádban csak akkor, ha kilóg az a részed, ami tetoválva van.

Alkoholt fogyasztani tudomásom szerint csak tetoválás előtt nem szabad.

Talán 1-2 hétig lesz érzékenyebb, fájni csak az első pár napban fáj.

Fóliázás elég nehéz kérdés. Ahol csináltattam javasolták 2-3 napig, ellenben neten utánaolvasva a legnagyobb szalonokban kifejezetten tiltják a fóliázást, mivel úgy a baktériumok melegágya a tetoválás. Nekem ez logikusabbnak tűnt, így inkább egyáltalán nem fóliáztam, teljesen jó lett a végeredmény.

Ha nincs semmi fura fájdalom vagy csúnyaság rajta, akkor nem lesz gáz.

Egy idő után viszketni fog, de semmiképpen ne vakargasd!

2013. aug. 7. 16:27
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :))
2013. aug. 7. 16:30
 4/8 anonim ***** válasza:
67%

1. érheti víz, nyugodtan zuhanyozz, csak ne áztasd ki a teljes gyógyulásig.

2. alkoholt persze, hogy lehet, nem befolyásolja.

3 addig fog fájni, míg be nem gyógyul, ez ugyanolyan seb, mint akármelyik más gyakorilatilag.

4. 2 napig szoktuk általában, ha csak nem olyan helyen élsz/dolgozol, ami nagyon poros, mert akkor tovább is.

5: akkor, ha lehámlott, legyógyult, sima a felülete.

2013. aug. 7. 16:46
 5/8 anonim ***** válasza:
74%

nagyjából elmondták, de azért leírom, hátha lesz benne új infó :)

1. áztatni nem lehet, míg teljesen le nem hámlik + 1 hét - ezt azért, hogy tuti be legyen már gyógyulva - általában egy hónapot mondanak. Viszont mosni kell, én clarasept szappant vettem (zöld folyékonyszappan, kb. 800Ft), ez fertőtleníti. Minden nap lemostam 1-2X

2. alkoholt nyugodtan ihatsz, előtte nem szabad, de általában azért mondják, hogy ne részegen menjenek oda, vagy becsiccsentve, aztán másnap meggondolják magukat. Amúgy van, aki direkt megkínál egy felessel ha nagyon parázol. Állítólag ha menstruálsz, vagy akkor fogsz, akkor jobban fáj - bár nálam ez sem jött be

3. mikor csinálják valószínű, bár nekem nem fájt, inkább égetett, utána meg elzsibbadt. Egyszer fájt nekem utána, mikor körömvirág krémmel kentem be.. na, azt ne vegyél, iszonyat csíp! :) amúgy ha nem olyan helyen van, amit intenzíven használsz, nem fog fájni. Nekem van tarkón, az picit húzódott, ha forgattam a fejem, de nem vészes

4. NE fóliázd! Egyrészt a bacik miatt, másrészt ilyen melegben sokkal jobban izzadsz, könnyen kiázik a festék. Én először így jártam, fele szín alig maradt benne... a többit nem fóliáztam, csak korrekciózni kellett, ha kellett egyáltalán. Ha sokáig kell napra menned, inkább egy laza fehér vászon anyaggal takard le.

5. ha minden lehámlott, végigsimítod, nem fáj, nem dorozmás, olyan, mintha csak a sima bőröd lenne, na akkor még 1 hét :) mint az 1-es pontban :)

2013. aug. 7. 19:38
 6/8 SzilKa ***** válasza:
100%

Az alkohol kivételével mindent jól írtak. Előtte semmiképp ne igyál, mert vérbőséget okoz, az meg nyomja ki a festéket... Aznap se igyál, másnap már óvatosban ihatsz.

Egy tetováló

2013. aug. 9. 11:50
 7/8 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondta a tetováló,hogy a tetoválás után sem igyak ALKOHOLT,mivel felmegy a vércukor szintem és a festék kipotyoghat.Ez igaz ? :O :/
2013. aug. 10. 10:26
 8/8 anonim válasza:
Nem
2022. márc. 23. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!