Mennyi idő múlva kezd el hámlani a tetkó?
Figyelt kérdés
Tegnap csináltattam, mikorra várható, hogy hámlani kezd?2013. aug. 7. 10:31
2/11 SzilKa válasza:
Ha fóliázod 3 napig, akkor kb egy hét elteltével.
Egy tetováló
3/11 A kérdező kommentje:
nem fóliázom, a tetoválóm azt mondta, ne fóliázzam, mert meleg van és bepálik... tegnap estig volt rajtam a fólia csak..
2013. aug. 7. 14:44
4/11 SzilKa válasza:
Akkor 3-4 nap lesz.
A bepállás elkerülhető amúgy a gyakori fóliacserével, de talán megúszod vastag sebesedés nélkül (azt gátolná a fóliázás).
Egy tetováló
5/11 A kérdező kommentje:
kenegetem rendszeresen bepanthennel meg mosom clarasept szappannal... ezzel megakadályozható? vagy nincs hozzá köze?
2013. aug. 7. 15:12
6/11 SzilKa válasza:
Azt alapból kell... a fólia az, ami nem hagyná megszáradni és kialakulni a vastag sebet. Azért olyan nyálkás-trutymós lemosás előtt, az részben maga a seb (meg persze egy kis vér meg tinta az első napon).
De inkább fogadd meg a tetoválód tanácsát, aztán úgyis ő fogja korrigálni, ha kiesik a festékből valahol.
7/11 A kérdező kommentje:
nekem nem nyálkás-trutymós... mondjuk nem nagy tetkó, vékony kontúrok vannak (azt mondta a tetoválóm hogy 10ből 1 embernek szaggatott lesz, de ezt kijavítja majd, ha esetleg én lennék most ez az egy)... vér egyáltalán nem volt, mikor lemostam meg letöröltem, egyszer-kétszer volt nagyon kicsit fekete a papírtörlő, és ennyi... ez normális?
2013. aug. 8. 07:51
9/11 anonim válasza:
Én is csak 24 óráig fóliáztam.. semmi baja nem lett a tetoválásomnak. Ja és nem a hülye bepanthent adott rá hanem egy speciális krémet, amitől még a színe is még szebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!