Mennyibe kerülhet egy hasonló tetoválás?
Hasonló tetoválást szeretnék csináltatni, csak ettől sokkal kisebbet a hasam aljára. A madarak is sokkal egyszerűbbek lennének, és maga a tetoválás is sokkal kisebb, olyan 10-15 cm. Nem tudjátok, hogy kb mennyibe kerülne egy ilyen?
"az otthoni tetkósok 95%-a nagyon gázul dolgozik."
Hát én nem ezt szűrtem le nekem vannak tapasztalataim ún. sufni tetoválósokkal!Én akkor azt a 5% nagyon kifogtam!
Te tetováló!
Gondolom azért támadod ennyire az otthoni tetoválókat mert elveszik a kuncsaftot a szalonból!
:)
Kedves utolsó! Nekem ők tulajdonképpen több munkát hoznak, mert sokan kijavíttatják az elrontott vackaikat :)
Egyébként külföldön dolgozom az év nagyobbik részében, amikor itthon vagyok szabadságon, akkor meg előre be vagyok táblázva, úgyhogy igazán nem sajnálom a sufnisoktól a bevételüket, én a vendégeiket sajnálom! :)
Egy tetováló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!