Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Miket kell vennem ahhoz hogy...

Miket kell vennem ahhoz hogy tudjak tetoválni?

Figyelt kérdés

szóval csak magamnak szeretnék otthon, meg esetleg pár barátnak.. és később esetleg komolyabban is foglalkoznék ilyennel, tetoválálásom már van, tudom hogy kell venni gépet, vaterán nézegettem is mint pl ez : [link]

de ahol én tetováltattam ott még volt valami amibe ezt bele kellett dugni.. az mi? és hol tudok venni, + tűt hova kell helyezni és hova tudom tenni?? vagy hogy van ez? (még semmit nem tudok..) előre is köszi.

2013. júl. 31. 17:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Tetováló órákat.
2013. júl. 31. 17:41
 2/2 SzilKa ***** válasza:
100%

ajhaj... :)

tetoválógép(ek)

trafó

pedál

kábelek

egyszerhasználatos tetoválótűk különböző tipusban és méretben

eldobható markolat-csőr egyben a tűkhöz passzoló méretekben

kábelfólia, gépfólia (egyszerhasználatosak)

tetoválófestékek (fekete: pl. Silverback, színek: pl eternal, intenze, fusion)

kis kupakok a festékhez

vazelin

spatula

gumikesztyű (!!!)

spricni (benne víz és clarasept szappan, a tetoválás előtti-közbeni-utáni törölgetéshez)

folpack (mindent le kell fóliázni, amihez munka közben hozzáérsz!)

ragasztószalag (sima maszkoló szalag a barkácsboltból)

papírtörlő (pl zewa wisch und weg - ez nem foszlik)

bőrindigó

stencilfolyadék (Dettol vagy Stencil stuff)

A gép összeszereléséről, a tetoválás mikéntjéről (hogy kell tartani a gépet, stb) nézzél a youtube-on videókat, tájékozódj, a legjobb az lenne, ha egy szalonban megengednék, hogy nézd, ahogy dolgoznak.

Még annyi, hogy amíg nem komolyan csinálod, addig csak gyakorlóbőrre, vagy zsírtalanított disznóbőrre próbálkozz... a haverok bőre nem játék.

eg tetováló

2013. júl. 31. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!