Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Ez lehetséges? Tetoválás...

Ez lehetséges? Tetoválás átfedés (? )

Figyelt kérdés

Van egy tetkóm, amit megbántam. Szeretnék valami újat helyette (rá) viszont sok a fekete egy helyen és nem tudom, hogy lehetne ebből kihozni valamit. Már kikopott valamilyen szinten, régi tetoválás. Szóval nézegettem és azt látom, hogy színnel feketére lehet?

Pl

[link]

2013. júl. 23. 13:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Ezt nem tudja neked senki megmondani látatlanban, szerintem nem is ért itt hozzá úgy senki igazán. Menj be egy tetoválószalonba, mondd el óhajod-sóhajod és megmondják, hogy mit lehet belőle kihozni :)
2013. júl. 23. 14:01
 2/6 anonim ***** válasza:
A kép amit linkeltél teljesen egyedi eset, az egyik külföldi testmódosító blogon volt kint a kép, hogy a világon kb elsőként sikerült a srácnak masszív feketére szinessel tetoválni. Itthon azért erre még ne számíts. Sajnos az ilyet mindenképpen halványítani kell lézerrel, és csak utána lehet átütni mással.
2013. júl. 23. 14:11
 3/6 A kérdező kommentje:

na akkor marad a lézer, jó móka lesz biztos:D

úgy hallottam meg se lehet érezni, sőt kellemes érzés.

2013. júl. 23. 14:16
 4/6 anonim ***** válasza:
sajnos ki kell ábrándítsalak, fáj. :( és utána is fáj egy darabig.
2013. júl. 23. 15:03
 5/6 A kérdező kommentje:
Iróniának szántam, hát el tudom képzelni, hogy nem kellemes:D
2013. júl. 23. 15:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Ja, oké. :D Csak már megszoktam hogy itt mindenki elhisz minden hülyeséget, bocsánat. :D
2013. júl. 23. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!