Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Lehetséges kikaparni a bőrből...

Lehetséges kikaparni a bőrből egy 3 napos sminktetoválást?

Figyelt kérdés
Szóval 3 napja megcsináltattam a szemöldökömet, mert meguntam hogy alig nő szőr és rajzolgatni kell naponta. Jónak mondott helyre mentem, erre úgy elrontotta hogy az egyik sokkal hosszabb mint a másik. Az egyik kb fél centivel beljebb van az orrom felé. Így az egész arcom eldeformált hatást kelt. Borzalmasan érzem magam így. Felhívtam és azt mondták hogy csak 4 hét múlva lehet kijavitani, viszont ezért fizetni kell megint, mert az árban benne lévő korrekció csak a szín frissítésre vonatkozik. -_- Nekem meg ez volt az utolsó össze spórolt pénzem, 35 ezerért csinálta. Szóval így kell maradnom hónapokig. Szemceruzával nem tudom megrajzolni naponta hogy szimmetrikus legyen, mert a munkahelyemen nem engednek semmilyen sminket, éppen ezért csináltattam a tetoválást. Most sebes a teteje már, és azon a részen lekapartam ahol túl hosszú a szemöldök, és alatta alig látszik a festék. Középbarnával van csinálva. Szóval lehet hogy morbid ötlet de ha azon a kis részen lekaparnám a bőrömet, akkor kijönne a szín, igy hogy még csak 3 napos? Nem baj hogy sebes lesz, de legalább egyforma lesz.
2013. máj. 16. 16:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

elvileg kijön, én sajnos belekaptam a friss, rendes tintás tetoválásomba, és onnan is kijött a fekete szín

viszont az holtbiztos, hogy ha ők rontották el, egy kanyilót sem fizetnék, megfenyegetném őket, hogy elterjeszted a rossz hírüket, akár kérhetsz vásárlók könyvét, vagy fogyasztóvédelem, de nehogy már te fizess azért duplán, mert ott balfék volt valaki..

2013. máj. 16. 18:03
 2/4 anonim ***** válasza:
nem fog kijönni, maximum foltos lesz és nagyon ocsmány, de ezt már buktad. korrekciókor egyébként ki kell javítania, ha hibát látsz benne, ez mindenhol így megy.
2013. máj. 16. 20:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia, nekem 3x ütötték át a szemöldököm de a csaj 4x is megcsinálta volna ha még mindig nem jó, szóval ez benne kellene legyen az árban! Én is rákérdeznék erre mert ilyen nincs...
2013. máj. 19. 22:55
 4/4 anonim ***** válasza:
olyan helyre még korrekcióra se mennék vissza ahol így elb..ták.. azért centikkel elcsuszni, szégyen :D
2013. dec. 5. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!