Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » A lapocka tetoválás jó egy 16...

A lapocka tetoválás jó egy 16 éves lánynak? (kép) tudtok még ilyesmi fajtát?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2013. júl. 21. 15:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen lényegtelen, mert egyrészt ízlés kérdése, kinek mi tetszik, vagy nem tetszik, másrészt nem csak 16 évesen fogod viselni. Ezt is mérlegeld, és ne hirtelen felindulásból varrass magadra valamit, csak mert csinos és szexi, 30-40 évesen is vállalható legyen, meg persze még utána is. :D
2013. júl. 21. 15:40
 2/6 anonim ***** válasza:
2013. júl. 21. 16:38
 3/6 anonim ***** válasza:
...az se kerülje el a figyelmed, hogy lesz egy rakat olyan élethelyzet, amikor majd takartatnod kell, ahová egyáltalán nem illik... mert ez mondjuk eléggé látható hely, és nagy a tetkó...
2013. júl. 21. 16:46
 4/6 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat:) mindenkinek ment a zöld kéz.

szerintem ez takarható hely mert van olyan póló/kardigány/ing amivel el lehet takarni

2013. júl. 21. 17:07
 5/6 anonim válasza:
25%

Én is 16 éves vagyok, és már gondolkodok egy tetováláson (én még egész piciben), anyukámmal szeretnék közös tetkót a fülünk mögé, valami kínai jelet, hogy "örökre". Szerintem egy tetkónak legyen mondanivalója, vagy ösztönözzön valamire, ha ránézel tudd, hogy ez miért van rajtad, milyen emlék/emlékek fűződnek a tetováláshoz.:)

Amúgy szerintem is ízlés kérdése kinek mi tetszik, bár én egy lapocka tetkót ennyi idősen nem vállalnék be, de te tudod, te fogod viselni:)

2013. júl. 21. 17:45
 6/6 A kérdező kommentje:

köszi hogy válaszoltál:)

nekem sajnos anyukám nincs benne egy közös tetkóba:/

2013. júl. 21. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!