Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mit gondoltok, melyik minta...

Mit gondoltok, melyik minta lenne jobb tetoválásként (lent)?

Figyelt kérdés

[link]

vagy

[link]

?

Mindkettő egy keretben lesz, mint az első, a keretet még keresgélem, de biztos, hogy a két szarvas közül az egyik lesz.Nekem mindkettő tetszik, talán egy hangyányit az első felé hajlok.

Színesbe szeretném és szeretnék harmonizáló színeket, de nem túl giccseset.Ti milyen színekben tudnátok elképzelni?

(Felkaron lesz, lánynak)

Aki nem kedveli a tetoválásokat, az most kérem tartózkodjon!:D

2013. júl. 12. 10:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, az ívek miatt egy picike nőies hatást is elérsz vele, de mégsem tipikus női. A második nagyon bamba, nincs benne különleges :)
2013. júl. 15. 16:01
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem az első legyen, de ha keretben akarod, akkor lehet nem túl tanácsos a karra. Persze, ezt te tudod, de majd kérd ki azért egy tetováló véleményét is erről. Egyébként nagyon jó minta, és tényleg az első a nyerő szerintem, sokkal többet mond, valahogy jobban beleillik egy olyan tetkóba, amit egy keret fog közre. Színek.. sötét szőr mindenképp, az agancs világos, a szem lehet borostyán, zöld, fekete.. (szóval ami neked tetszik), a keret valami sötétebb szín, a háttér meg világosabb.
2013. aug. 1. 01:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!