Mért zavar ennyi embert 1-1 "tucat" tetoválás?
Az utcán is, de főleg itt vettem észre, hogy mindenki lehurrogja a divatos tetoválást viselőket?
Mért zavaró egyeseknek, hogy 1-2 motívum több emberen is megtalálható?
Nem nekünk kell hordani, nem rajtunk öregszik, hanem a másikon, akkor mi a gond? oO
A kivillanó deréktetkót r*banc rendszámnak hívják, bár az különösen gáz, amikor egy 35 éves kétgyermekes anyuka csináltat ilyet divatból.
Egyébként az fura lenne, ha nekem lenne az rossz, hogy valakinek ciki tetkója van. Neki ciki, nem nekem. Émelyegni meg akkor szoktam ha valaki bever egyet nekem, nem akkor ha meglátok egy gáz tetkót.
Ezt a felfogást, hogy "neki rossz nem nekem" hagyd abba, mert nagy hülyeség. Ennyi erővel nincs azzal baj hogy a szomszéd veri a feleségét, mert nem nekem fáj, vagy ha egy férfi rózsaszín tangában sétál az utcán, az is neki ciki, és részemről tök korrekt dolog. Na ugye?
Nem kéne egy masni tetoválást az asszonyveréshez hasonlítani... :D Semmi hasonlóság sincs. Mindenki önmagától megy a tetováló szalonba, az asszony meg nem kérte az esküvő előtt, h a drága ura, hetente minimum 3x félrészegen verje ájultra.
Nekem mért lenne rossz, vagy mért bántsa a szemem, hogy te kis virágot varratsz magadra? Oo
Ill. van anya meg apja azoknak is, akik ezt varratják fel, nem kéne így elítélnünk őket szerintem.
De rendben, legyen igazad, mélységesen felháborít hagy valaki nyuszikát tetováltat a kulcscsontjára, ha legközelebb látok ilyet, bicskával nyúzom meg az említett területet. Remélem így lehetünk barátok... :)
Engem az nem zavar hogy egy adott motívumot sok ember visel. Inkább az a borzasztó, hogy a legtöbben arra sem veszik a fáradtságot, hogy megterveztessenek egy egyedi változatot. Hanem kinyomtatnak egy képet a netről, hogy tessék mester, pont ugyanilyet kérek! És ez elég szánalmas.
A pillangó pl. elég elcsépelt, de láttam már olyan lepkés tetkót, hogy elakadt a szavam. Csak venni kell az időt, pénzt és fáradtságot, és olyan tetoválót keresni, aki egyedien és művészien tud kivitelezni egy divatmotívumot ábrázoló tetoválást is.
Persze ehhez kell az egyén igényessége is.
Teljesen egyet értek, aki tetováltat, legyen az apróságokra igényes.
De gyanítom, hogy a mester hiába alkot valami lélegzet elállítóan szépet, sokan csak sápadtan mutogatnak, hogy "az egy pillangó! tucat sz*r!!!" Ez az amit nem értek, hogy mért van nekem jogom ítélkezni felette, pedig ő a saját testével azt tesz amit akar. Szerintem ez igaz az extrém testmódosítókra is, Biztos van olyan amire én is felkapom a fejem, de mivel vagyok jobb, hogy bántó véleményt fogalmazhatok meg a füle hallatára?
Meg is lepődnék, ha oda jönnél hozzám, hogy divat tetkóm van. Még senkin nem láttam hasonlót sem.
Nem várom el, hogy azt mondjátok amit én, ha így érzed, elnézést kérek. De akkor sem értem, hogy mért van nekem jogom más tetoválását, előnytelen ruháját, igénytelenségét bírálni. Ez az amit nem értek, hogy az emberek hogy engedhetik meg maguknak, hogy apró dolgok miatt messzemenő következtetést vannak le, és pl. általánosítanak, hogy divat tetoválással valaki csak sekélyes és fantázia szegény lehet. Mért nem tudjuk az embert látni, mint egyszeri és megismételhetetlen jelenséget anélkül, hogy ilyen messzemenő következtetéseket vonnánk le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!