Van-e olyan akinek már sikerült tetoválást eltávolítania házilag?
testszínű tetoválással nem lehetséges elfedni, hiszen a bőrszín világosabb, mint a tetoválásod színe.
egy tetováló
Hát én is ezen gondolkoztam..
Egyik ismerősöm csinált egy tetkót nekem, de borzalmas lett.. ki van kopva, szarul néz ki na meg sorolhatnám.
Átfedni meg nem lehet sajnos mert túl sok benne a fekete egy helyen... Nem is érdekel igazán, életem végéig rajtam lesz végülis egy teljesen gagyi minta, miaz nekem :D
Talán egyszer találok egy profi tetkóst aki át tudja fedni valamivel, addig is meg szidom magam hogy lehettem ilyen barom, hogy bevállaltam.
Régi kérdés, de hátha segítek vele valakinek... nekem "csak" sminktetoválást csináltak , a szemöldököm csináltattam meg , be is rajzolta előtte a kedves hölgy , hogy tetszik e a forma stb, változtattam a rajzoláson kétszer is ( na ekkor kellett volna már rájönnöm, hogy nem érti mit akarok , sőt képet is vittem és mutattam neki még tetoválás közben is ) . Nekem mondjuk annyi szerencsém van, hogy száltetoválást csinált, egyetlen szőrszál immitálás látszik csak ki az én általam kívánt forma alól, mert második alkalommal megmondtam neki, ha nem képes rá szóljon, mert akkor nem engedem mégegyszer átüttetni ! a barátnőm ott állt végig és nézte, hogy valóban a felrajzolt formát követi e ..... át akarta ütni nekem azt az egyetlen kis szőrszál félét testszínűvel de nem engedtem, mert mindenhol azt hallom és olvasom, hogy ha mégis ki akarom szedetni lézerrel sokkal rosszabb és több kárt okozok a fedő réteggel ... szóval könnyebb kiszedni ha nincs fedő réteg. Nekem ott maradt az a kis szépség hiba, inkább ennyi, mint egy rosszul feltetovált forma .
Azért elég sajnálatos számomra, hogy már ez a sminktetoválás is olyan lett a kozmetikusok körében, mint egy 6 hónap alatt elvégezhető kozmetikus vagy fodrász, vagy műkörmös tanfolyam, de lehet már 2 hét alatt is valakiből "mester" lehet .
Nem engedném meg, hogy ennyi hozzá nem értő megkapja azt a jogot, hogy tetováltasson és esetlegesen emberek életét keserítse meg !
Pedig én nem voltam felelőtlen , alaposan körbe jártam , hogy kihez megyek , mégis csalódtam és ráadásul egy neves sminktetováló honlapjáról jutottam el a kedves hölgyhöz aki engem tetovált .... !
Pont a napokban beszéltem egy lánnyal, aki szintén sminktetoválást akart , a kozmetikus felrajzolta neki előbb ceruzával, tetszett a lánynak nagyon, majd a formát szemöldök festékkel felfestette, elküldte a lányt haza, hogy barátkozzon a formával, ha tetszik neki, akkor mehet így a tetoválás! Fényképet készített a régi, a felrajzolt, a felfestett formáról ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!