Mit tegyek, hogy anya megengedje a tetkót?
Gondolj bele, hogy 60 évesen hogyan nézne ki rajtad :-S De ha nagyon szeretnéd biztos megtudod győzni! ;-)
Mond meg neki, hogy rengeteg embernek van, és ez a menő mostanság, meg persze azt is, hogy TE fizeted ki :-D
És ne felejtsd el mondani, hogy egyszer élsz, azt csinálhatsz amit akarsz! :-)
Abba gondolj bele, ha találkozol olyan emberrel, akinek nincs tetoválása, elég nagy ellenszenvet válthatsz ki belőle.
Nem akarlak lebeszélni róla, de én konkrétan nagyon undorodom a tetoválásoktól.
én sarkosabban fogalmaznék mint a ketteske :
minden tetkóst szellemi fogyatékosnak tartanak, a nem tetkósok,
Three days grace? :)
Szép,de szerintem keresgélj még az ilyen tetkók között,vannak direkt ilyen oldalaik.
Nekem a one x-esek tetszettek,de félreérthető lenne,meg amúgy se.
Anyukád helyében én sem engedném, főleg ezt és ilyen minőségben. Az általad mutatott tetkó, nincs szépen kidolgozva, ha valaki így varrna rám ki is belezném helyben.
Meg amit írtak: minek neked olyan, mint másnak? Hol van benne az egyediség? Keress fel egy jó tetováló művészt, aki segít megtervezni a mintát, meg ötletet is ad. Igaz nem lesz olcsó a munkája, viszont az olyan lesz, amit 40 év múlva is szívesen megnézel, mert minőségi lesz és nem ilyen elnagyolt.
Amúgy meg a 18. szülinapodra már nem kell szülői beleegyezés. (persze ebből még otthon lehet cirkusz)
Egyet mondjatok meg nekem. Aki nem szereti a tetováltakat, lenézi őket, sőt, egyenesen szellemi fogyatékosnak titulálja azt, aki ki van varrva... MI A JÓ BÜDÖS FRANCÉRT JÁR EBBE A KATEGÓRIÁBA????
Kérdező! Ez szerintem sem a legszebb. Anyud fizetné? Ha rám hallgatsz, ne úgy menj, hogy viszed a lapot egy már meglévő tetkóról, hogy ezt szeretnéd. Ugyan azt felvarratni, ami már valakin rajta van, hát.. inkább mondd el, mire gondolsz, milyen méretben
Ez nekem is szöget ütött a fejemben, hogy mit keresnek itt, ha ilyen ellenszenvet váltunk ki... Még soha senki nem bántott az egyetlenegy tetoválásom miatt.
Nekem sem tetszik ez a kép. :/ Kezdjük ott, hogy se nem kicsi, se nem ízléses és végképp nem nőies. Keress a neten pár profi madár tetoválást, és abból indulj ki. Menj el pár tetoválóhoz is érdeklődni, esetleg anyukáddal! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!