Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Miért ilyen drágák a tetkók?

Miért ilyen drágák a tetkók?

Figyelt kérdés
Drága az alapanyag? Vagy szimplán a munkadíj kerül ennyibe?
2013. jún. 20. 14:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

Én vagyok,akinek a hátát 10ért csinálta ismerős.

Teljesen "bolti" kinézete van,gyári géppel,nem hazsnált tűkkel.Teljesen,mint a szalonban.És minőségre is.Ha nem is 10ért,de max 25ért csinálnák meg a szalonban,akkor azt mondom ok,legyen haszna.De napi a költségeken kívüli 20 ezreket kapnak,ami pofátlanság.Nem csak mert én nem keresek annyit,hanem mert nem akkora nagy munka.

2013. jún. 20. 17:00
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
De, pont hogy rohadt nagy munka. Tervezés, kivitelezés, napi 10 órás görnyedés a vendég fölött, el nem tudod képzelni, mennyire megviseli a hátat és a csuklót. Az, hogy neked ez kívülről rajzolgatásnak tűnik, az egy dolog, de fizikailag nagyon megterhelő. Több mint 15 éve forgok tetoválók és tetováltak között, jobb rálátásom van a dologra, mint azoknak, akik bemennek felvarratni a csuklójukra egy love feliratot, és bizony nagyon kemény meló ez. Az pedig hogy ne legyen már pofájuk napi 20 ezret keresni, szerintem te is örülnél annak, ha alaposan megfizetnék azt a munkát, amit egész életedben tanultál, és amiben profi vagy. Nem kötelező Magyarországon havi 80 ezerből tengődni, én nem sajnálom tőlük.
2013. jún. 20. 17:19
 13/17 anonim ***** válasza:
Én azért megnézném azt a 10 ezres hátat, nem linkelsz képet? :)
2013. jún. 23. 23:39
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

11-es!

Savanyú a szőlő? Nem kéne irigynek lenni, ezek az emberek meg is dolgoznak a pénzükért, és a munkájuknak látszatja is van. Azokra nem vagy irigy akik, havi 500 ezret keresnek csak azzal, hogy ülnek a számítógép előtt?

2013. jún. 24. 08:20
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

11es vagyok megint.

Szerintem,ebben nincs több munka,mint egy kőműves munkájában,vagy akármilyen szakmában.Mégis azoknak sincs képük napi 20ra felbecsülni a munkájukat.Pl ha egy ház 90 nap,akkor nem 90x20at kérnek munkadíjnak+anyag+segéderő.

Nem savanyű,hanem rohadtul pofátlanok,hogy képesek ennyit elkérni érte.De minden ilyen,pl a szervízes feltelepít egy windows-t és 5000,vagy bárki,aki aránytalanul nagy pénzt kér,az amúgy az átlagnál nem nehezebb feladatáért,arra így gondolok.

Persze ilyen a világ...De akkor is aráánytalan,és nem jogos.

2013. jún. 24. 09:03
 16/17 anonim ***** válasza:
Próbáld ki egy disznóbőrön milyen tetoválni, milyen nehéz, és szép is legyen, amit te is szívesen viselnél egy életen át.
2013. jún. 24. 09:32
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
11-es, igen, a tetoválás sajnos drága az itthoni fizetésekhez képesta tetoválás luxuscikk, nem olyan dolog mint egy kiló kenyér, ami létszükséglet. Az autók is túl vannak árazva sokmillióért, és mégis megveszik az emberek, még hitelre is. Aztán lehet már rég összetörte mikor a tetkó még mindig rajta van ;)
2013. júl. 8. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!