400 ezer ft-ból vajon kilehet magamat tetováltatni a 2karon/lábakon, hátamon és elől teljesen?
Figyelt kérdés
Ennyit szánnék rá2013. jún. 19. 19:14
2/14 anonim válasza:
Dehogyis, ennyi max egy teljes hátra elég, de még úgy is necces. Az egész testet beborító tetoválás egy új kocsi áránál kezdődik.
3/14 anonim válasza:
max hát és két kar, de az sem mindegy, hogy mekkora darab vagy?!
4/14 anonim válasza:
hát + két kar is esélytelen ennyiből
5/14 anonim válasza:
Esztergomba meglehet csináltatni 250 ezerért az egészet, nem tudom a többiek miről beszélnek, ja és rendes szalon nem kontár
6/14 anonim válasza:
én nem tudom, hogy a többi válaszadó merre jár, meg hol varrat, de ennyinek felénk bőőves bőőőven elégnek kell lenni...
7/14 anonim válasza:
lehet egyszerűbb ha konkrét összeg helyett a munkaórát nézzük! én azt mondom, hogy egész hát: 30 óra, 2 kar 20 óra, 2 láb 30 óra, mell legyen 20. ha abból indulok ki, hogy az én combom felét betöltő tetoválás volt nagyjából 6 óra. de igazából mindegy is, mert amíg elkészül az nagyon sok idő, így úgy sem egyszerre fizeted ki.
amúgy horimonót akarsz?
8/14 anonim válasza:
Igen, az óradíjtól és a minta bonyolultságától függ az ár.
9/14 reszelo válasza:
Ezaz te s.eggfej! Gusztustalan leszel, de legalább egy életre szól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!