Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Nagyon szeretnék tetovást, de...

Nagyon szeretnék tetovást, de pontosan nem tudom, hogy milyet. Honnan meríthetnék ihletet?

Figyelt kérdés
2013. jún. 14. 11:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nem tudod, mit akarsz magadra varratni, akkor eszed ágába se jusson, mert meg fogod bánni.
2013. jún. 14. 11:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Persze, ezt tudom, csak már évek óta szeretnék, de nyilván nem valami semmitmondó idézetre vagy divatos ábrára gondoltam, hanem valami olyanra, ami csak az enyém, viszont ihletet szeretnék meríteni valahonnan és azt saját magamhoz formálni.
2013. jún. 14. 11:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok híve annak, hogy bár valaki szeretne, de nem tudja mit. Anno én is szerttem volna, de eszem ágába nem jutott, addig varratni míg nem volt elképzelésem mit. Én olyasmikat varrattam amik jelenetenek valamit számomra, jelképek, virágok, szimbólumok.
2013. jún. 14. 11:38
 4/4 anonim válasza:

én soha életemben nem szerettem volna tetoválást, igazából nem mozgatott meg a gondolat, hogy húú de jó lenne... gáz szerintem így csináltatni, hogy "csak akarsz". ehhez kell valami érzés, ha ránézel - mit fogsz gondolni 10 év múlva? "De sz*r ez a tetkó, de annyira akartam." BUTASÁG! tudni fogod, ha jön valami, ami neked kell, és ne keress!!!! tényleg jönni fog :)

hozzátenném, nekem azóta már 2 van, 20 éves vagyok, és a 18. és 19. szülinapomon varrattam. azt mondod nem akarsz sablonszöveget. hát az enyém mehet sablonszövegnek, de nekem hatalmas jelentéssel bírnak és erőt adnak! ezek is az életem részévé váltak, és egy percre sem bántam meg! pedig nem akartam sohasem :)

2013. júl. 2. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!