Hogyan/Milyen tetoválást csináltassak?
Sziasztok! Kb 13 éves korom óta az az álmom, hogy az USA-ban élhessek, ezért egy ilyen jellegű tetoválást szeretnék.
Először arra gondoltam, hogy az USA térképét varratom a hátamra, amit az USA zászlaja tölt ki, a közepén egy fehérfejű rétisassal. De ezt az ötletemet elvetettem, és valami ehhez hasonlót szeretnék az alkaromra. A térkép forma nem lényeges, az viszont igen, hogy az egész alkaromat elfedje (az alkarom alsó részére gondolok). A zászlót meg lehetne csinálni méretarányosan ( 7 piros, 6 fehér vízszintes csík, 50 csillag stb) ? Ha nem, mit ajánlanátok? 2 fontos kritériumnak kell hogy megfeleljen, hogy nagyjából az egész alkaromat elfedje, és az eredeti ötlettől ne nagyon térjen el (eredeti ötlet alatt a zászlót értem) . Előre is köszönöm szépen a segítőkész válaszokat, és megy majd a zöld pipa!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!