Nagyon szeretnék tetoválást! Hova csináltassak?
Figyelt kérdés
Egy picit! Vagy egy szót, vagy egy csillagot, vagy még nem tudom pontosan, de lényeg, hogy olyan helyre szeretném, ahol szülők nem veszik észre. Ami előtt fikáznátok, hogy mert nem múltam el 18 stb. elmúltam, csak sajnos elég konzervatívak a szüleim :\ és nem igazán szeretnék, ha lenne tetoválásom. Szerintetek hova lehetne?2012. ápr. 22. 14:23
1/4 anonim válasza:
szerintem a csípődre(hátra)..ott nem valószínű, hogy feltűnik nekik. :D
2/4 TijuMK válasza:
Szia, én is olyan helyre szeretném hogy senki se lássa, de nem azért mert konzerváltak a szüleim, csak egyszerűen nem mutiból készülne. Na a lényeg én a bokám alá egész le a sarkamhoz fogok csináltatni, úgy hogy a boka zokni pont eltakarja, persze nyáron látszani fog de nem baj, nem lesz feltűnő.
3/4 anonim válasza:
Sztem ne akarj tetoválást, nem szép... Inkább vigyázz a bőröd természetes szépségére.
4/4 anonim válasza:
szerintem a fenekeden, a nemiszerveden nehezen vennék észre oda is tetethetsz az oldaladra ahol a melltartó pont eltakarja
rem. segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!