Hozzáértők véleménye?!
Figyelt kérdés
Most akarok tetoválást csináltatni.
Nagyon tetszenek B.Zsófi munkái az Invictusban,
Ugyanakkor nem akarok utazgatni. Helyben van egy másik tetováló aki szintén jól dolgozik. [link]
Melyikük a jobb?
2013. jún. 8. 16:27
1/6 anonim válasza:
nekem Zsófi munkái tetszenek, a másik linket nem tudtam megnézni sajnos.
de jó tetkóért érdemes utazni.
3/6 anonim válasza:
köszönöm a másik linket :)
úgy gondolom, hogy Zsófi munkái valamivel jobbak, mint a másik szaloné, de nem sokban különböznek.
annak fényében dönteném el, hogy hova menjek, hogy milyen tetoválásról van szó. ha több kidolgozást igénylőhöz, akkor Zsófihoz mennék, ha nem annyira részletes, akkor megfelelne a másik szalon is.
4/6 A kérdező kommentje:
Igen, Zsófi szerintem is jobb lenne, meg ő eternált használ ami nálam elég fontos szempont, míg a másikat nem tudom hogy mivel dolgozik.
2013. jún. 9. 12:21
5/6 anonim válasza:
akkor szerintem mindenképp célszerűbb lenne Zsófihoz menned :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
Fel fogok hozzá utazni :)
2013. jún. 9. 12:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!