Mennyire fáj egy tetoválás a bordákon? Ki lehet bírni?
pénteken varrattam a bordámra.. két borda között semmi extra, de a csonton piszkosul fájt, harapdáltam is az ujjam rendesen :D de simán ki lehet bírni egy mozdulat vagy egy pisszenés nélkül.. és megéri :)
24/N
Szia!
Nekem egy hatalmas tetkóm van az oldalamon, szinte hónaljnál kezdődik és lemegy alsónadrág alá. Nagyon széles is, elől rálóg a hasamra több helyen.
Hát, maga a művelet nem egy leányálom. Nagyon sok tetoválásom van, de egyértelműen ez fájt a legjobban. Kb 3 órát lehet bírni egyhuzamban, utána meg kell állni és visszamenni következő alkalomra. Szóval fáj.
Ennek ellenére azt mondom, ne az alapján válaszd meg a helyet, hogy a mintát hova rakatod, hogy hol fáj és hol nem fáj, mert amíg ki kell bírnod, az csak pár óra szenvedés, de a minta egész életed végéig ott lesz, ahova felvarratod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!