17 évesen tetoválás? Szerintetek?
Kedvenc írómtól, Wass Alberttől szeretnék egy idézetet a karomra. Az idézet így szól: "...és én elindultam meghódítani egy idegen világot..."
Régebben mondtam szüleimnek, de eléggé ellenzik, mert hogy milyen az már,hogy tetoválás, holott ők is nagyon szeretik Wass-t. Szerintem nem lenne csúnya, ráadásul nem is hülyeség lenne rám firkálva, hanem valami értelmes dolog. Vélemény, amivel rávehetném őket? Magyon szeretném ezt magamon viselni :)
Végre valami értelmes tetoválás. :)
Két lehetőséget van, vagy mégis ráveszed a szüleidet, hogy had csináltasd meg, vagy vársz a 18. szülinapodig, utána már nem szólhatnak bele.
Értelmes,és szerintem ízléses,de akik meglátják nem fogják tudni hogy tőle származik ez az idézet (szerintem),és így kicsit tucatnak fog tűnni mert ezt a mondatot gyakorlatilag bárki kitalálhatta.
17 évesen még várj szerintem,ha jövőre még mindig akarod akkor vágj bele.
Szerintem is várj, én hat évet vártam, és megérte. :)
Te már azt a kis időt kibírod. Max. ez lesz a szülinapi ajándékod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!