Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Nemzeti tetoválószalont...

Nemzeti tetoválószalont ismertek? Budapesten és környékén kéne.

Figyelt kérdés
Egy totenkopfot szeretnék a karomra tetováltatni,csak nem tudom,hogy hol lehet.Egy nemzeti tetkószalonra gondoltam,csak nem tudom,hogy van-e ilyen.

2013. máj. 27. 20:26
 1/9 anonim ***** válasza:

Nincsen, bárki elvállalja neked, mert egy tetoválónak illik semlegesen kezelni az eltérő nézeteket

Mondjuk Zagyvai Gáborral felvehetnéd a kapcsolatot akár neten keresztül, és úgyis megmondja neked szerintem hogy mi az ábra

2013. máj. 27. 20:31
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nemzeti trafikok már alakulnak. Szerintem hamarosan nemzeti tetoválószalonok is lesznek, ahol kedvezményesen rajzolnak rád narancsot.
2013. máj. 27. 20:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Amúgy a totenkopf mióta nemzeti? Hacsak nem német nemzeti.
2013. máj. 27. 20:37
 4/9 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy a totenkopf nem nemzeti jelkép,csak gondoltam egy hasonló gondolkodású tetkószalonban érdemesebb lenne próbálkozni.De akkor bármelyik tetoválószalonba bemehetek egy ilyen kéréssel?
2013. máj. 27. 20:47
 5/9 anonim ***** válasza:
Persze, aki nem vállalja arról úgyis tudod hogy miért nem
2013. máj. 27. 21:21
 6/9 anonim ***** válasza:
www.swastikatattoo.hu jó, megbízható hely, nézd meg a munkáikat, itt téged sem fognak kiröhögni az ötlet miatt:)
2013. máj. 28. 12:03
 7/9 anonim ***** válasza:

Ezt szerintem sok helyen elválallják, a Totenkopf tudtommal nem tiltott önkényuralmi jelkép, ha tőlem kérné valaki, elvállalnám, de lehet hétvégére írnám be a munkát, mikor nincsenek sokan az üzletben, nehogy egy finnyásabb vendég fennakadjon ezen.

Ha tiltott dolgot szeretne, azt nagyon meggondolnám hogy elvállalom-e, mert azért sajnos a tetováló is büntethető, de mondjuk egy nagyon jó barátomnak biztosan megcsinálnám, de neki sem látható helyre.

2013. jún. 1. 17:08
 8/9 anonim válasza:

Csak azt nem értem, hogy egy SS jelkép hogyan jön össze a Magyar Nemzeti gondolkodással?

Nem kellene a jobb oldalt a nácikkal összemosni.

2013. jún. 4. 15:54
 9/9 A kérdező kommentje:

8.

Idézem:A kérdező kommentje:

Tudom,hogy a totenkopf nem nemzeti jelkép,csak gondoltam egy hasonló gondolkodású tetkószalonban érdemesebb lenne próbálkozni.De akkor bármelyik tetoválószalonba bemehetek egy ilyen kéréssel?

2013. jún. 5. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!