Nemzeti tetoválószalont ismertek? Budapesten és környékén kéne.
Nincsen, bárki elvállalja neked, mert egy tetoválónak illik semlegesen kezelni az eltérő nézeteket
Mondjuk Zagyvai Gáborral felvehetnéd a kapcsolatot akár neten keresztül, és úgyis megmondja neked szerintem hogy mi az ábra
Ezt szerintem sok helyen elválallják, a Totenkopf tudtommal nem tiltott önkényuralmi jelkép, ha tőlem kérné valaki, elvállalnám, de lehet hétvégére írnám be a munkát, mikor nincsenek sokan az üzletben, nehogy egy finnyásabb vendég fennakadjon ezen.
Ha tiltott dolgot szeretne, azt nagyon meggondolnám hogy elvállalom-e, mert azért sajnos a tetováló is büntethető, de mondjuk egy nagyon jó barátomnak biztosan megcsinálnám, de neki sem látható helyre.
Csak azt nem értem, hogy egy SS jelkép hogyan jön össze a Magyar Nemzeti gondolkodással?
Nem kellene a jobb oldalt a nácikkal összemosni.
8.
Idézem:A kérdező kommentje:
Tudom,hogy a totenkopf nem nemzeti jelkép,csak gondoltam egy hasonló gondolkodású tetkószalonban érdemesebb lenne próbálkozni.De akkor bármelyik tetoválószalonba bemehetek egy ilyen kéréssel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!