Budapesten ismertek IGÉNYES tetoválószalont, ahol varrathatok 15 évesen?
Ha a szüleid nem egyeznek bele, akkor úgyse csináltathatod meg 18 éve alatt. 18 éves korodra meg remélhetőleg már benő a fejed lágya annyira, hogy leteszel erről a divatmajomkodásról.
Minden tini azt mondja, hogy nem divatból, meg nem bánná meg, de pár év múlva mégis megbánják. És azt is megszoktam már, hogy ha ezt írom nekik, akkor megkapom, hogy "de én más vagyok, mint a többi, érettebb vagyok, tényleg nem divatból", blabla, persze, tudjuk, minden tizenéves más, mint a többi, mind érettebb a koránál, és mindig mindenben nekik van igazuk :D
Bár én nem pesti vagyok, de egy igényes szalonban csak szülői engedéllyel lehet tetoválni:S
A szüleid nem engedik meg? Mert ha ők ott vannak akkor simán megcsinálják:)
A másik pedig, ha kinézel 18 évesnek, akkor talán meg sem kérdezik a korod. Hogy ne legyen feltűnő, csak menj be az egyik tattoo szalonba, és érdeklődj róla. Ha nem kérik a korod, akkor talán még sikerrel is jársz...:)
jaj, ez ugye az első hozzászólónak ment...
a másodiknak köszönöm a választ:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!